Chtěl bych si koupit slavné dřevěné Geniusky.Je v této cenové relaci něco lepšího anebo jsou lepší ty Geniusky ?
Printable View
Chtěl bych si koupit slavné dřevěné Geniusky.Je v této cenové relaci něco lepšího anebo jsou lepší ty Geniusky ?
the best jsou Genius 5.1 Home Theater (cena kolem 4 tis. s dani)
Jo ty geniusy jsou super, nic lepšího za tu cenu asi není
doufam ze nekecate protoze uz je mam taky objednany :lol:
No jo, tak ja se tedy k tomu priznam - muj fotr je reditelem firmy Genius, tak proto jsme ti nakecali, ze nejlepsi jsou prave Geniusy....!Citace:
Původně odeslal jamesik
:-D
takze je to kram, jo?Citace:
Původně odeslal Zamis
no co se da delat...aspon budu mit do ceho dat kraliky...
no do tech satelitu das tak maximalne kralici hlavu a to ti jeste budou couhat usi ;D
.... no jen pockej pacholku ;D ;D .. jak z nich budes ve finale vysplouchnutej a fsude se pak budes chlubit a dvere s nafstevama tvejch kamaradu se netrhnou .. ;D 8)Citace:
Původně odeslal jamesik
dej na kvalitu Genius HT 5.1 fakt dobrej zvoucek 8)Citace:
Původně odeslal pitro
Díky za radu, myslel jsem si ,že jsou dobrý.Už se na ně těším :lol:
To jsem zvědavej, jak je v tom svým kumbálku umístíš. :lol: Kdyby sis nevěděl rady, požádej mě o pomoc. BTW - v sobotu večer se hraje na objednávku? Tak to asi začínáme být dobrá kapela. 8)Citace:
Původně odeslal pitro
No já teda výrobky značky Genius obecně posílám do... , ale před těma reprákama od Genius poprvé klobouk dolů... Slyšel jsem je hrát a jsou fakt super - zvlášť ten subwoofer - tak silný basy se slyší málokdy. Samozřejmě, že se tím nedá zbourat barák, ale zvuk je super.
souhlas :wink:Citace:
Původně odeslal Zamis
Do 14 dnů jsou doma.Věřím, že v tom mým krcálku budou slyšet až dost :lol: , viď Halene.
jj, přesně tak, sice se s tím nedá ozvučit hala, ale pro poslouchání filmů/hudby v normální místnosti jsou akorát. Nevím jak ostatním, ale mně ty repráky bohatě stačí, větší výkon nepotřebuju (i tak je málokdy využiju naplno, sám doma jsem málokdy ;D )Citace:
Původně odeslal MacGyver
tak se mi dodani zpozdilo o mesic...ale pristi tejden bych je uz mel mit...
ani nevite jak se na ne tesim
vime ;D ;DCitace:
Původně odeslal jamesik
Nechapu proc utracite tolik penez za repraky. Ty co mam na monitoru jsou uplne skvely, jsou hlasity, krome zvuku z her a mluveneho slova umi prehravat i hudbu :wink:. A dokonce se da nastavovat i volume! :lol:
nekomu staci auto, nekdo chce BMWCitace:
Původně odeslal Slusnak
Musim se pochlubit - od soboty jsou Geniusky doma a je to fakt super.
Až jednou nebudou sousedi doma a vočudím je , tak ten svůj krcálek nejspíš zbourám ;D .
Opravdu nemaj chybu - všem doporučuju
( ta bedna s těma reprákama je akoráát šíleně těžká)