zdravim, xcel by som sa opytat ci existuje nieco podobne ako PHPBB forum aj PHP portal... nieco ako napriklad www.era.ro typ takyxto portalov som uz par videl, boli funkcne rovnake.
Printable View
zdravim, xcel by som sa opytat ci existuje nieco podobne ako PHPBB forum aj PHP portal... nieco ako napriklad www.era.ro typ takyxto portalov som uz par videl, boli funkcne rovnake.
jinak odhadem 5-9 z 10 portalu postavenych na PHP nuke to ma nekde dole napsany-stejne jako nase 4um, takze predpokladam, ze z tech par, cos videl jsi to u nekterych musel uz videt.Kód:<META NAME="GENERATOR" CONTENT="PHP-Nuke 6.9 - Copyright 2003 by http://phpnuke.org">
ten co som videl a dal ako priklad to nemal, hladal som to, ale dik :arrow:
a nema taky neco podobnyho phpbb2 plus ??
to KtK:
este by som sa ta xcel spytat ci nevies ako zrusit tu aktivaciu usera ked si vytvaras konto alebo ako to spojazdnit na LANke... dik :?
tak to opravdu nevim, nikdy jsem ani zdrojak, ani admin sekci php nuke nevidel.. (a zacinat s tim nehodlam ;D )
phpNUKE - dalsiu kopu stranok k phpNUKE najdes v Google
phpRS - pouzite aj na www.ocguru.cz
tie stranky som presiel uz na zaciatku cele... pouzil som aj CNS Your Account pre php nuke 7.5 a este aj autoActivemod ale vobec to nefunguje... vzdy po kliknuti na tlacitko finish po celej registracii hodi error, aj ked som v admin mode, nemozem ako admin vytvorit usera... ked ho vytvorim a dam ze pridat, tak sa admin.php stranka nerefreshne ale ostane biela... vyzera to tak ako keby vobec nepridaval do databaazy, ale databaza je OK, fici mi na nej PHPbb forum, bez problemov. :?: :?
A co třeba Xoops? http://www.xoops.org
myslis ze xoops su tak siroko podporovane a pouzivane verejnostov ako PHP nuke? pretoze ani tyx modulov a podobnych addonov tam moc neni
no musim povedat, skusil som to XOOPS a je to omnoho jednoduxsie nastavit a naisntalovat... a halavne to aj funguje tak jak ma som s tym spokojny, dik za radu :D
este jedna vec ohladne toho XOOPS, nefunguju mi tam vobes ziadne RSS na slovenske ci ceske stranky, skusal som zahranicne a napriklad Yahoo Sports, alebo BBC news nemaju ziaden proble, uplne v pohode sa nacitaju, ale slovenske nic, a to som skusal od Zive.sk po SME, pouzil som tie iste linky co mi vo Firefoxe bez problemov ficia... ???
Tiez rozbehavam NUKE 7.5, a ziadnen problem nemam, az na nejake drobnosti, ale nic vazne :)Citace:
Původně odeslal Alimarek