Potřebuju převést film z kodeku DivX na MPEG2 nebo na jiný formát a pak zase zpět, popřípadě z DivX zase do Divx, ale s jiným datovým tokem (kvůli snížení velikosti)
Poraďte mi prosím nějaký dobrý, jednoduchý a osvědčený program. Díky...
Printable View
Potřebuju převést film z kodeku DivX na MPEG2 nebo na jiný formát a pak zase zpět, popřípadě z DivX zase do Divx, ale s jiným datovým tokem (kvůli snížení velikosti)
Poraďte mi prosím nějaký dobrý, jednoduchý a osvědčený program. Díky...
Virtual Dub jsem zkoušel. Když jsem chtěl otevřít video (DivX film) a spustit, vypsal mi chybu: "ACM failed to suggest audio decompression format". Zkusil jsem jiný film a u toho mi to pro jistotu spadlo úplně.
Kromě Virtual Dubu existuje ještě nějaký jiný a lepší?
To je ale problem kodeku.
Nojo, ale ja už nevím, co mám nainstalovat. Mám nejnovější Codecpack.
Codecpacky jsou na prd, stahni si nejnovejsi DivX, nainstaluj, nejnovejsi Xvid, nainstaluj. To by melo stacit.
S tymi kodekmi mas pravdu, ale toto mu nepomoze, nakolko ACM je audio a nie video ;DCitace:
Původně odeslal howard
Ok a co mam teda nainstalovat PiTe?Citace:
Původně odeslal PiT
Nemam ponatia... Ide o audio kodek a vsetky audio kodeky pod windows su ACM... Progamom Gspot si zisti, aky audio kodek je v tom filme a nainstaluj si ho...Citace:
Původně odeslal Matio
P.S.
Vyskusaj Virtualdub 1.5.10 alebo Virtualdubmod (z verzie 1.5.10).
Jo ještě se chci zeptat, i když to sem přímo nepatří, Proč nejde v Pinacle Studio 9 Vyrenderovat avi soubor nebo Mpeg větší, než 4GB?
Nepouzivas nahodou FAT32 ???
No mam NTFS i FAT32. Ale tam, kam chci ukladat to video je FAT32. Na FAT32 vic nez 4GB nezapise nebo co?
nezapise v drtivy vetsine, ukladej na ntfsCitace:
Původně odeslal Matio
Jak "v drtivy vetsine" ??? NIKDY :!:Citace:
Původně odeslal Airwolf
FAT32 je File Allocation Table 32bit ....
32bit = 2^32 = 4 294 967 296 B = 4 GB ... vacsi subor na ten FS jednoducho nezapises... :roll:
Este by som ta upozornil ze ked nemusis tak nepouzivaj PinnacleStudio
mam doma tu "lite" verziu co je dodovana ku kameram a uz dva dni zurim.
video je postrihane, pridane efekty
zvolim si DV format - po cca 1 hodine mi to vyhodi hlasku
"an unknown error occurs while accesing a unknow file"
ked to capem do xvidu tak stym nevie robit pomocou 2Pass metody.
ALE MOZNO JE LEN CHYBA MEDZI STOLICKOU A KLAVESNICOU.
ps.
V kazdom pride v Adobe Premiere a Ulead Studio to ide bez problemov.