Kto dokaze poradit? mam AthlonXP 1700+ /1520Mhz/ a nejak sa mi sam pretaktoval na AMD Duron/1400Mhz/.Zobrazuje sa tak vo Windowse aj v biose.
Printable View
Kto dokaze poradit? mam AthlonXP 1700+ /1520Mhz/ a nejak sa mi sam pretaktoval na AMD Duron/1400Mhz/.Zobrazuje sa tak vo Windowse aj v biose.
tak predevsim 1700+ nema 1520MHz a druha vec > sam? nic si s nim nedelal? nebo s deskou? co mas za hw?
ja viem 1700+ ma 1465Mhz ale bol taKTNUTY ALE BEZAL V POHODE ASI 1 ROK a nerobil som s nim vobec nic.
odisiel ti kusok cache... to neopravis.Citace:
Původně odeslal BigfootXP
To je nejaka blbost ... odisiel ti kusok cache ... ???Citace:
Původně odeslal Snorri
to nie je nejaka blbost ... cache asi sama o sebe odist nemoze, ale vacsinou odide /s cudzou pomocou/ nejaky odpor, ktory sa o nu stara, ak by nebol fyzicky zniceny, ale len odpadnuty da sa to opravit......Citace:
Původně odeslal Mtex
EDIT: 2 Bigfoot : Skus nabuduce pouzit search, uz sa to tu riesilo...
no nevim, jestli se tohle muze stat s jadrem thoroughbred ( i kdyz je to jedno z jasnych reseni ). protoze tohle se delo u thortonu>applebread.
nicmene typicky problem. zadny popis hw, zadny popis taktovani nic. takze varime z vody. opet bude lock.
EDIT: v pripade chtice po doplneni info napis sz. tentokrate vsak vic inteligentni. predem dekuji.