Zdravim,asi blbej dotaz,ale jakej je potreba min.zdroj na rozjeti Durona 950?Myslim bez disky,cdromky a vseho ostatniho...Jen deska,CPU,ramka a grafika..
Printable View
Zdravim,asi blbej dotaz,ale jakej je potreba min.zdroj na rozjeti Durona 950?Myslim bez disky,cdromky a vseho ostatniho...Jen deska,CPU,ramka a grafika..
podle me zkusenosti by to melo byt 230W bohate stacit ;D mel jsem v jednom starem stroji takovej zdroj a byl tam 1GHz Morgan a stacilo mu to :D
snad nejmensi zdroje ( nemyslim tim specialni pro barebone systemy ) jsou snad 200W a to bohate postaci. pokud bys sehnal mensi, tak bych rekl, ze i 100W.
Ja nevim,mam tady Ever FSP145-61GW moc sem toho nevyguglil,ale mel by mit output 145 W
Stacilo by to na Duron (ted uz 650)+HDD+DVD?
145W staci ale zalezi jak budou zatizne jednotlive vetve - zapoj a premer multimetrem a uvidisCitace:
Původně odeslal butcherson
Ako sa to vlastne prejavuje, keď zdroj nestačí. Ja mám na Athlone 1,45Gz (taktnutý) 230W zdroj. A ešte aj GF FX5500. Nepadá to, zdá sa že je všetko OK, preto by ma zaujímalo, aké prejavy by to malo mať, keď už zdroj nestačí.
Ked je vsetko OK, tak ti to ten zdroj stiha. Nestihanie sa prejavuje zamrzanim, nestabilitou a pod...Citace:
Původně odeslal Mercy
Tak kamos mal nasledovny problem so zdrojom: kupil novy HDD, zapojil, ale pocasu mu to zacalo blbnut.. ...po vymene zdroja fsetko OK... ...konfiguracia: Celer900@1200, 2*128MB RAM, stara 8MB grafika, CDROM, a 2xHDD... ....takze jedine ze tam mal 2HDD... ...ale 200W zdroj to proste neutiahol, takze k Duronu by som doporucil aspon 230W, kedze zerie o nieco viac ako stare celery... ...Ale na druhej strane priatelka ma 230W zdroj, Duron 1100, fsetko integrovane, 2*HDD, 2*CDROM a komp slape skoro 2 roky uplne bez problemov... ...az na obcasne trucovanie stareho HDD, ale to robil aj predtym, ked bezal spolu s 400MHZ celerom, bez druheho HDD a napalovacky...
No tak ten môj zdroj čo som spomínal (230W) + zostava dolu v podpise, nakoniec nebol 230 ale iba 200Watt. Frčalo to dlho, dlho a bez najmenších závad, ale ako naschvál mi dnes zhoril. Nič šialené, iba som nerozbehol PC, a jemne spálený zápach.
No jo, tak už mám 350Wat... :D