Po ne moc dobrych zkusenostech s EP-8RDA6+ Pro (neprijemne piskani civek a velmi hlucne chlazeni NB), chci poridit kamosce EP-8RDA+ Pro (potrebuje firewire a ticho) a zajimolo by me jestli taky u ni piskaji civky, nebo je v poho? diky
Printable View
Po ne moc dobrych zkusenostech s EP-8RDA6+ Pro (neprijemne piskani civek a velmi hlucne chlazeni NB), chci poridit kamosce EP-8RDA+ Pro (potrebuje firewire a ticho) a zajimolo by me jestli taky u ni piskaji civky, nebo je v poho? diky
Hmm, tak uz ji mam doma a piska! :? To me docela nas*alo a tim u me Epox skoncil. Zkousel sem nalepit pasivky na tranzistory u patice a nepomohlo to, je nejaka dalsi moznost je se toho piskotu zbavit? Resilo se tu neco ve smyslu zaliti civek, ale to je docela drsnejsi reseni... :-(
???
mě teda nepíská...
a nepíská ti tam něco jinýho?
seš si jistej?
Urcite piska vypada to na civky, jsem z toho docela spatnej. Ma nekdo napad jak to piskani odstranit i za cenu treba zaliti tech civek? A jak na to? Diky moc za rady
Hmm, tak dalsi zajimavy poznatek ohledne piskani. Zjistil jsem ze kdyz vypojim optickou mys z jakehokoliv USB portu, tak prestane souvisle piskani. Takze kdyz jsem ji strcil pres redukci do PS2, tak nastala relativni pohoda. Jen pri zatezi vesele dal "chrci" a "cvrlika", nicmene velmi neprijemne souvisle piskani prestalo. Stejny efekt to melo i s mou mysi. Moc tomu nerozumim, proc mys v USB nuti desku piskat ???
Nevyznam se teda v elektrice, ale USB je pod proudem, imho kdyz tam pichnes mys, tak ma nejaky odber, tim padem tam nekde tece proud pres neco, pres co normalne netece. A imho tim to je. Ale nevim no ???Citace:
Původně odeslal Thomas
Citace:
Původně odeslal Thomas
Neco podobneho se mi stavalo s 300W zdrojem EC-vecer,kdyz bylo ticho,tak jsem slysel pri rolovani mysi popiskavani. Ted s fortronem OK.
Precitaj si toto :arrow: http://www.pretaktovanie.sk/modules....ewtopic&t=1967
Zkousel to uz nekdo? Nerad bych to nejak nalakoval a pak mi bud odesla deska, nebo mi nevzali pripadnou reklamaci