Kedy nastava zmena delenia pci a agp na tejto doske?? (ak vobec nastava!) Idem na 163 fsb a sisoft sandra mi ukazuje agp 83 a pci 41, nemalo by sa to zmenit? Ak mi sandra ukazuje bludy, kde zistim skutocne hodnoty?
Printable View
Kedy nastava zmena delenia pci a agp na tejto doske?? (ak vobec nastava!) Idem na 163 fsb a sisoft sandra mi ukazuje agp 83 a pci 41, nemalo by sa to zmenit? Ak mi sandra ukazuje bludy, kde zistim skutocne hodnoty?
mam pocit ze alespon co jsem mel ja na MSI tak se meni pri 166 coz dava smysl
To dava smysl, do 165MHz se PCI a AGP "navysuje" proti 133, na 166MHz by melo byt defaultni a dale se zase navysovat.Citace:
Původně odeslal vyhul
Takze kdo ma 400MHz pameti (pripadne jine, co mu tech 400MHz zvladnou ;D ) a soucastky ktery mu vydrzej tech 164-165MHz, ma realnou sanci jit na FSB kolem 200MHz...
Samozrejma na dobry desce s delickou PCI 1/5, (KT333,KT400), procesoru s odbloklym multiplikatorem atd atd...
Sisift Sandra do verzie 2003 nezobrazuje dobre frekvenciu PCI a AGP pri delicke 1/5. Pri KT3 ULTRA (asi aj ULTRA2) sa delicka 1/5 "naskakuje" pri FSB 152/153MHz.
Cau Peposuperman! Chcem sa opytat ci mas ten procak odomknuty alebo nie. Ja mam Agoiu 1700+ Kt3 Ultra 2, PQI 256MB 333Mhz, Manli GF2MX400 32MB a idem maximalne na 150 FSB. Ak to dam vysie tak to zkape. (clear CMOS). Ked chcem ist vysie musim odomknut procesor a znizic multiplikator alebo je to v ramkach? Vdaka za help! Darky :?
Ja mam ramky samsung pc 400 a tiez g2mx grafarnu, ale procak odomknuty nemam!! Mam to nove Xp - Tbred 1700 (B reviziu), takze to ide vpohode aj na 166, ale uz pri 155 musim nastavit pamate na fast (nie ultra). Skus nastavit najhorsie casovanie a potom uvidis kam sa dostanes. Iked ja som mal do teraz Xp 1800 (palomino, locked, agoia) a na 151 fsb (1,8V) islo v poho ale pri 152 (1,85V) - konec, a dalej ani za boha. Inak ono to moze byt aj v grafike - vysoke agp.
No takze mam tu KT3V ver. 10A VT8367/8235
a potrebujem niaky soft, co mi SPOLAHLIVO zdetekuje aka je skutocna PCI/AGP
viete mi niekto nieco odporucit ??? :?
Co jsem tak pochopil z diskuzí co jsem tady četl, tak žádný soft nedokáže tuto děličku "detekovat", takže buď je ten diagnostickej soft natolik aktuální, že danou desku+CPU "zná" a ukazuje to dobře, nebo ne.Citace:
Původně odeslal mino
Možná se mýlím... :arrow:
HUH :-oCitace:
Původně odeslal Rhapsody
tak to je pekne nahovno, ja mam tu v podpise, a tam taky problem nemam, ale akorat kamovi taktim masinu a zahadne to pada, tak tipujem 1/4delicku, len to nemam ako overit... :-(
Dokonca som precital cely manual, ale ti odbornici z Micro$hitu sa neunuvali tam ani len spomenut ze sa to meni automaticky ! Proste hovädá!
Jak řikám, není to 100% informace, počkej až to tu někdo potvrdí/vyvrátí...Citace:
Původně odeslal mino
Myslim ze je to tak ako pise LACI ....cital som o tom aj na forach MSI a pod...takze to nebude haluz. Osobne to vsak vysksuane nemam takze :roll:
hmm, ved sa musi niako hardverovo dat zistit aka delicka je nahodena, nie?? resp. nieko zmerat freq. na PCI ?
asi som lama, ale podla mna su akorat vyrobci softov lenivi/neznali, alebo je to fakt bordel od revizie k revizii -> potom fuk M$I !.
Tak ste ma potesili.
Ale mam tusak ze to nepada koli PCI, ale tomu krpatemu pasivu na NB, je este mensi ako moj na KT266A ale zeravy je fajnovo!