ahoj mam problem ze ked pustim svideo na telku tak mam cez telku take dva pruhy neviem co mam robit s tym? poradte nemozem nic cez to pozerat.. :-(
Printable View
ahoj mam problem ze ked pustim svideo na telku tak mam cez telku take dva pruhy neviem co mam robit s tym? poradte nemozem nic cez to pozerat.. :-(
Skus z TV vytiahnut kablovu antenu(z kablovky)...
dost často pomůže jiná verze ovladače
hmm a takze nejaky novy driver? pac tam mam ten zakladny z CD.. skusim to diqes ;)
alebo skus zapojit pc a tv na ine el. okruhy ak sa ti da
alebo moze vadit nejaky iny spotrebic na tom istom okruhu ako tv
měl jsem na TV cca 3-5 blikajících bílých pruhů a podle rad na webu je to nějaká vazba přes zem resp. přes síťový rozvod mezi PC a TV(jak to píše ace). Jestli je to u tebe to samé, nevím, ale mně pomohlo odrušení anténního vstupu do TV (koaxiál ze zdi). Normálně přerušíš na anténním vstupu do TV buď signál nebo stínění a dáš tam malý keramický kondenzátor (cca 10-100 nF, aspoň myslim ;D ) - já mám přerušený stínění koaxiálu 100 nF kondíkem a signál je napřímo - problém vyřešen k plné spokojenosti :smoke: (Svideo z grafiky normálně zapojený do Svideo vstupu TV bez dalších úprav).
Myslím, že jsem to četl na www.tvfreak.cz
vyskusal som vypojit aj cabel antenovy ani to nepomohlo najnovsi driver ani to nepomohlo ani kondenzator nepomohol ja si uz neviem rady :-(((( skuste mi povedat v nastveni grafickej karty kde by tam mohla byt vada?
Jakou máš televizi ?
tady je par triku na propojeni svidea s TV vice i dal na tomto webu
http://www.elektroworld.info/modules...=article&sid=7
televizi mam sony ... :-) a dik za ten web juknem..