Mam problem s samovolnym restartem!!!! Nevim cim to muze byt Vse bezelo ok asi 6 mesicu a najednou tento problem !! Testoval jsem uplne vse od nejnovejsich driveru az po zmenu HW.Mam novy zdroj , koupil jsem si novy pameti a jelo to 2 dny OK a zase to dela!!!!!! Teploty jsou OK!!! Jsem zvedavy jestli na to prijdu ale vypada to na nejaky HW konflikt btw: AGP4x a fastwrite vypnuto a vse krome CPU na default!!!Casovani jsem dal By SPD ,procak ma dost stavy urcite[aspon myslim] ale vypada to na problem s procakem a nebo deska!!!! Dneska jsem si pujcil od kamose GK a opet ten samej problem dokonce je to jeste horsi!!!! :o Vse je ok dokud se nesnazim spustit nejakou hru!! okamzite po kliknuti na ikonu modra obrazovka smrti kde neco pise ale nevim co protoze to nestihnu precist???[ma nekdo nejaky napad] protoze vydrzi asi 3 sec. a restart -tlacitko pause nefunguje!!!!t!!!! :evil: myslim ale ze to pise o ATI... ale nevim je to fakt moc rychle a za 3 sec toho moc nestacim precist!!!
To ze to dela procak nebo deska si myslim ze sem si dal dnes CPU stability test a asi po 10-15 min. opet stejny problem modra obrazovka....3 sec..restart!!!!! Ma nekdo nejakou podobnou zkusenost!!!! Help!!!! ??? ??? Mimochodem precetl jsem si vsechny mozne prispevky ohledne podobnych problemu a snazil se postupovat podle vsechch moznych rad ale opravdu je to vsechno na........