Da sa nastavit proxy aj na lan modemy(Chello..) a nasledne zdielat na viacerych compoch pls skusenosti alebo napady :roll:
Printable View
Da sa nastavit proxy aj na lan modemy(Chello..) a nasledne zdielat na viacerych compoch pls skusenosti alebo napady :roll:
Da sa, ale podla zmluvy s chellom to robit nesmies... nie ze by som to mal plane dodrzat, ale... ved vies ;DCitace:
Původně odeslal Hitachi
ja viem ale dost ludi to tak robi tak preco nie a nepasil by si nieco blizsie k tomu nastaveniu alebo nejaky link na webe dik :roll:
Staci router SMC, zapnout NAT, DHCP (jak je libo) a muzes ficet ;)
Pls napis konkretny typ toho routeru thx :roll:
Na sdileni Chella postaci i zapojeni modemu a ostatnich pocitacu do jedne site. Kdysi to neslo, ale nedavno mi to na infolince poradili a skutecne to funguje. Nicmene spravu internetu pres to neudelas, za bezpecnost si zodpovida kazdy sam :(
Mno, da se pouzit i vestaveny router v XP, ale ja pouzivam Kerio Winroute Firewall a jsem spokojenej
skor by som sa priklanal k nejakemu hardwar routeru a jak je to mozne ze cez Kerio Winroute Firewall nato nedojdu?? :eek: :eek:Citace:
Původně odeslal Thorgrin
pls nejaky link kde sa da stiahnut kerio alebo kde nejaky navod aby som to vedel nastavit
treba kvuli tomu NATu, ne :-) jinak kerio winroute firewall urcite najdes na www.kerio.com, neni freeCitace:
Původně odeslal Hitachi
napiste niekto konkretny typ dakujem moc ???