Mám Gigabyte Radeon 9550 128MB 128bit sbernice. Nejnovejsi catalisty, pri hrani Mafie se rozpada obraz objevuji se ruzne jednobarevne geometricke tvary. postupne se to rozpada az se to neda hrat.
Printable View
Mám Gigabyte Radeon 9550 128MB 128bit sbernice. Nejnovejsi catalisty, pri hrani Mafie se rozpada obraz objevuji se ruzne jednobarevne geometricke tvary. postupne se to rozpada az se to neda hrat.
nechcel by som :?Citace:
Původně odeslal Pepa
ty by si nechtel ale ja nic jinyho nemam, nevite cim by to mohlo byt?
Mno myslim ze miesto tej MXky co mas, by si scel vsetko nie ??? ;DCitace:
Původně odeslal Snorri
Inac k problemu : Mafiu mas opatchovanu ??? Skusal si ine drivery ? ... rozne nastavenia grafiky a podobne...
tak a uz zaznela otazka... huraa do odpovedaniaCitace:
Původně odeslal Pepa
Robi ti to aj v inej hre ako mafia?
pises, ze sa to postupne rozpada, takze by to mohlo byt nedostatocnym chladenim vramiek.
Jednobarevné geometrické tvary aka prázdné polygony či artefakty se objevují, když grafika dramaticky nestíhá - příliš přetaktovaná a jestli jede na default tak vadná - bohužel. Nejspíš to bude některej paměťovej modul (možná je jeden,a le to na věci nic nemění). Teplotou to nebude, asi, teda pokud nemá Pepa dokonale tepelně utěsněnej case a nemá teda tak 80 -90 stupňů :lol:
Asi potrebujes patch v1.2, myslim ze je treba pre ati od 9600 vyssie (resp. neskorsie modely)
Toz vlastne jen jednou sem spozoroval tuto chybu NFS U2, ale vickrat uz se tam neukazala a v jinych hrach co sem hral tak v nich nic takoveho nebylo, opravdu jen v ty mafii. takze mozna to bude potrebovat ten patch 1.2. to bude taky problem, chjo. diky za radu
Zkus AGP4x a FW off, nepomuze, zkus stare ovladace 3.8, nebo 3.1
me delala GB 9550 totez v HL2 :-(