Daju sa este niekde kupit 10GB disky? popripade aj menej ale aby to bolo aspon nad 3GB. dakujem
Printable View
Daju sa este niekde kupit 10GB disky? popripade aj menej ale aby to bolo aspon nad 3GB. dakujem
pokud mas na mysli klasicke 3.5", tak jedine pouzite.
nove: obcas se daji jeste sehnat 20GB, ale vetsinou se berou 40GB ono to stoji vetsinou +- stejne.
nj ja to potrebujem otcovi do PC pac jemu staci 10gb disk ale nechcem mu davat nejaky vetsi lebo on to nevyuzije..tak zhanam ci sa to este da kupit..ale ako vidim tak asi ne.. :-/
nene, to co jsem psal je od mamy, kdyz kupovala disky do pokladen, tam je zapotreba asi 2GB.
Navic je ta informace uz nejakou dobu stara, takze mozna ani ty 20GB uz nejsou vubec.
Ale imho kazdy disk je maly.
Me prijde blbost kupovat i ten 40GB disk, oproti 80GB je levnejsi tak o 200kc.
no dle me je cena dnesnich disku tak nizka, ze je nesmysl premyslet nad skudlenim par korun ( rozdil mezi 40 a 80 kou je vetsinou jenom v osazeni jednou hlavickou nad ).Citace:
Původně odeslal Dino
a navic tu nejde o vyuziti mista, ale o spolehlivost.
Ked chces maly disk, tak mozes kupit starsi.
A velkost disku so spolahlivostou nesuvisi. Seru sa uplne vsetky bez ohladu na velkost a datum vyroby... :-(
no ale...
na co budu koukat s vetsim despektem?
- par let stary ( nekym nejak pouzivany ) disk
- uplne novy disk se zarukou
Nieco na tom je, ale mne odisiel prave najnovsi disk par mesiacov pred koncom zaruky. A potom samozrejme prestal blbnut, aby som ho nahodou nemohol reklamovat... :roll:
Zaruka, nezaruka, data su v prdeli. Mne sa stratil nastastie z mojich veci len 1 obrazok, ale moze to dopadnut horsie (to by som ten disk rozkopal a potom by ani zaruka nepomohla :D )
Tak se zeptej tady v bazaru, nekdo urcite doma ma zbytecny disk, mimochodem ja mam jeste take 4GB a pouzivam do jako prenosny.
no to jsem presne cekal, kdo s tim prijde. on nema opravneni v bazaru, takze tato rada je docela zbytecna :roll:
Aha :-) nevsiml sem si, pardón, ja do bazaru vubec nechodim, nicmene i tak je to moznost, jak ten disk sehnat.
ako mozem mat pravomoci na ten baazar? vysvetlite mi to ako to tu chodi s tymi pravomocami..
To je napsáno v pravidlech bazaru - musíš mít datum registrace starší 6 měsíců nebo alespoň 50 smysluplných postů.
Nebo prostě doufat, že se nad tebou moderátoři a administrátoři slitují ;-).
zadne slitovani nebude ;D
btw Dino, co zkusit trosku vlastni snahy a hledat? http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=71880