Oficialni podpora rika ano, ale dneska se nam nepovedlo tenhle procak (1700+) na ni rozjet. Ani po flashy posledniho biosu 3.7
Printable View
Oficialni podpora rika ano, ale dneska se nam nepovedlo tenhle procak (1700+) na ni rozjet. Ani po flashy posledniho biosu 3.7
No zaujimave...skusal si aj CLear cmos a pod...ci uplne cierna obrazovka?
jo, presne tak. pocitac ani nehlesne. cpu jsem zkousel na svy ECS a je OK.Citace:
Původně odeslal GABO
neni ta podpora vazana na urcitou revizi HW?
je to revize 2.0
jedna se o kamose, tak pri nejhorsim si ten procak vezmu ja ;D
podle cpu supportu msi pouze palomina, tuhle desku jsem měl a právě tahle věc mě nakrkla a já si řekl msi už nikdy, na msi fóru je možno najít beta bios + nutno provést hardcore úpravu na desce a jel jim na této desce i XP 2400+, případně mohu zaslat ten bios i s návodem, který je k tomu přiložený, sám jsem to nezkoušel, nechtělo se mi do desky zasahovat kvůli záruce (je to sice pouze odstranění jednoho kondíku)
http://www.msi.com.tw/program/suppor...-6380%20Ver2.0
Takze riesenie mas. Nic moc...ale ked najdes toho spravneho chlapika mozno ti to spravi. ALebo je moznost ze predas dosku a zobrat nieco ine - a hlavne lepsie.
Ja mam pucenou KT266PRO a taky mi TBB0 nejede. Deska hlasi CPU damage ;D Mozna je to odemcenym nasobicem, pac tahle shitka mi nebrala ani odemcenyho durona :(
2lullu:Tahle deska ho bohužel nepodporuje....a bohužel jsem jejím vlastníkem......od MSI už si nikdy nic nekoupim :evil:
No podobne som skoncil s MSI aj ja ;)
No a v januárovom Chipe vychválili MSI ako super naj best dosku... Epox len tak prebehli pár vetami... A ešte im vyčítali vysokú cenu a málo možností nastavenia... ???
Keď som videl, aké dosky dostali tipy k nákupu, tak som ten časpois skoro roztrhal... :wink: Ale bol firemný, tak som nemohol... :-(
Mne to vyznelo ako platená reklama od MSI a Gigabyte... :-(
2LtK:Já jsem jsem neřekl,že MSI jsou špatný.Ta moje je naprosto v pohodě.Stabilita je perfektní.....Mě jenom brutálně nakrklo,že jsem jim zaplatil za desku 6000 Kč a oni se na mě po půl roce vysrali s vydáváním novejch Biosů jako nějakej noname výrobce......podle mě se na tu podporu vysrali jenom z marketingovýho hlediska a to by takovejhle výrobce dělat neměl... :(
Kolega měl MSI K7TPro266A a tam mu jeho XP 1700+ A0 jelo,i násobitel šel :)
to asi byla K7T266Pro2A, což je novější revize (přidané Ata133 a bůhví co navíc), na té jedou Thoroughbredy až do XP 2600+, na K7T266Pro2 ne. Já osobně taky neříkám , že je to špatná deska, ale ukažte mi desku od jiného výrobce s čipsetem KT266Pro a nepodporuje Thoroughbredy, msi byla první, co vydal desky s tímto čipsetem a tak to dopadlo, kdyby to byla pouze věc biosu, tak by se určitě řešení našlo, ale na msi fóru byl návod podle kterého se musel odpájet jeden kondíkCitace:
Původně odeslal Marek.Sedlar
jj, tak mate pravdu. na tyhle desce opravdu ne.reseni: MSI sla pryc ;D
2 Mastr: Ja som tým chcel povedať, že niekto ľubovoľnú značku už ani vidieť, niekto ju vychváli až do neba... :wink:
S MSI doskami som mal tú príležitosť sa stretnúť - tí ľudia na tom nič netaktili, stabilná je, takže nie je o čom... Ale za tú cenu by som si radšej kúpil Epox a ešte niečo k tomu...
Inak na základnej frakvencii je veľa dosiek vyrovnaných, rozdiely vznikajú až keď to chceš trochu vyladiť... :wink:
kua..ja xcu koupit TB Bo :evil:
prodam toto a kupim od někoho z fora EPoX
máte recht - tahle deska je divná, taky ji mám když jsem chctěl taktnout starýho 1GHz thunderbirda tak to nešlo, ale když jse ho odemkl a zmenšil multiplikátor a nastavil vyšší fsb tak to šlo ale jen do toho 1GHz. teď mám XP 1800+ (zelená agoia) a taky to nejde taktnout, zkoušel jsem v ní i thoroughbergra a ani se nechytla podle diagnostických ledek (taková finta na zákazníka) byl prý zničen procesor (překlad z manuálu), podle stránek msi thoroughbergry tahle deska nemá podporovat a já se celkem zlobím ale nic nenadělám:-(((((
leda novou desku ale na tu zase pro změnu nemám love:-(((
no mam tu samou desku bohuzel konecne ale vim jak to je a pekne me to nas*alo ale i tak mate nekdo link na tu hardcore upravu a ten bios plz ? =/