Cus
tak me tak napadlo, zda by nebylo mozne provozovat win XP na CF karte. Dnes jsou jiz k dostani i X GB verze a napr. 2GB je i celkem cenove dostupna, o 1GB ani nemluve.
Jejich rychlost je jiz take celkem slusna.
nezkousel to nekdo z Vas?
Printable View
Cus
tak me tak napadlo, zda by nebylo mozne provozovat win XP na CF karte. Dnes jsou jiz k dostani i X GB verze a napr. 2GB je i celkem cenove dostupna, o 1GB ani nemluve.
Jejich rychlost je jiz take celkem slusna.
nezkousel to nekdo z Vas?
a napadlo ta zauvazovat nad tym ako CF karty funguju a co je hlavny dovod preco tam nejake WXP prevadzkovat nemozes? (napoviem .. obmedzeny pocet zapisov)
mno kdysi davno jsem mel notes, nejaka 486ka a ta mela 120mb fl.kartu na ktery byly wokna nejaky 3.11 a hdd na kterym byly jen dokumenty atd.Citace:
Původně odeslal MadCap
Proto jsem se ptal.
Jinak vse ma snad omezeny pocet zapisu, i HDD ne. Nejde mi o to, na tom provozovat denne, spis to mit jako zalohu systemu, kdyz se po...re Hadr.
Kdyz teda nebudeme brat v uvahu praktickou stranku ale zcela teoretickou tak by to slo nebo ne?
kdybys pohledal, tak se to tu resilo. dokonce i proc zrovna wokna nejsou tim pravym pro tento zpusob ulozeni dat.
jo a je dost veliky rozdil mezi w3.11 a wxp. i kdyz popravde nevim v cem...
teoreticky to jde. ale priprav si dostatek cf karet ( on totiz hdd proti cf ma vicemene neomezeny pocet zapisu )
OK dik za odpovedi
Nie je problem ak system chces mat ako zalozny.
To co potrebujes sa vola Windows PE - povodne je na CD ale boot by
sa dal upravit.
Pomocou pebuilder - http://www.nu2.nu/pebuilder/ si vytvoris iso image
XP ktore idu z CD (ziadny zapis :-))
Postup po cesky je v PCworlde - dost casto tam o pebuilderi pisu.
WOW, presne to jsem potreboval slyset.Citace:
Původně odeslal fish
Moc dik