Mam nasledovny problem: potrebujem urobit pigtail na jednej strane s konektorom Lucent a na strane druhej s konektorom R-SMA (samec).
Vo wifi-shope mi povedali, ze na tenky kabel nemaju krimpovacie klieste.. :evil: nejaka idea ako na to?
Printable View
Mam nasledovny problem: potrebujem urobit pigtail na jednej strane s konektorom Lucent a na strane druhej s konektorom R-SMA (samec).
Vo wifi-shope mi povedali, ze na tenky kabel nemaju krimpovacie klieste.. :evil: nejaka idea ako na to?
Kleště na to určitě jsou. Jakej to je kabel?Citace:
Původně odeslal stanley
A Lucentem myslíš MCX?
Kto sa ma v tych konektoroch vyznat? MCX ??? asi ano. je to taky maly co sa pouziva na PCMCIA karty - a tym padom ide na to velmi tenucky kablik, na ktory treba specialne krimpovacky.. :cry:
Zadny specialy nepotrebujes, jsou to normalni krimplovacky se spravnejma celistma. Uz jsem takovej pigtailu delal vic, je to vopruz, ale da se.Citace:
Původně odeslal stanley
Heh, vetsinou netrba krimplovaci kleste vubec. zivej stred lze v drtivy vetsine pripadu proste pripajet a zbytek lze secvaknout kombinackama/stipackama. Nevypada to site "profesionalne", ale funguje bez problemu.