Poraďte mi jestli se to vyplatí.
Dík
Printable View
Poraďte mi jestli se to vyplatí.
Dík
To je těžko říct. Záleží kus od kusu.
Podle mě se to třeba u Trinitronů nebo jiných kvalitních monitorů vyplatí.
Je tam předpoklad dlouhé životnosti a stálosti obrazu. ;)
Musis vidiet aky to ma obraz a vyskusat si to pri takom rozliseni ake budes pouzivat.
Je to fakt zalezi to kus od kusu.
Je taky dobry vedet z jakyho prostredi ten moňas prisel.
A hlavne VYZKOUSET !!!
Ja sem kupoval 17" Eizo F57 rok stary za 2000Kc obraz je jak vino :).
Maximalni spokojenost...ostatne Eizo je Eizo co si budem povidat...
Nebo si počkejme až se jako repas bude prodávat tohle:
http://www.technet.cz/hw/hw_monitory...ome030114.html
;D ;D ;D
Citace:
Původně odeslal kubajzz
Si ho kup na splatky a budou to spplacet este praprapravnoucata.... ;D ;D
Mam dva roky 17' Eizo F56 (rok vyroby 1997), je to sice invar, ale obraz je perfektni. Kdyz odhlidnu od uhlopricky, tak se mu IIyama 452 ani 454 v kombinaci se starym Radeonem (koukam na to v praci) nemuze rovnat. Ale bacha nektery tyhle stary Eiza maj problemy se zdrojema, monitor nesmi "prskat" (kdyz treba i jen jednou za den blikne obraz na maximalni jas), jinak je mozny ze brzo odejde.Citace:
Původně odeslal Herne
Repas mu urcite smysl kdyz:
a) cena je prizniva
b) na repas je alespon par mesicu zaruka
c) pokud si ho mohu pekne vyzkouset
d) pokud ma obraz co se mi libi a moje naroky jsou s nim uspokojeny
e) a pokud mam pocit, ze mi vyhovuje pro ty body a - d ;D
Osobne mam Della 790 Ultrascan porizenho kdysi za prisernejch asi 19790,- a ted jsem koupil Della HE1025 (hodne podobnej model) za par svestek jako repas se zarukou a obraz je stejnej ba naopak ten muj domaci 790 uz je horsi... ;D ;D
upresnim jen, ze tech par mesicu je presne půl roku.Citace:
Původně odeslal tiktak
Ze zakona 6 mesicu, ale zeptej se treba na KUKU.CZ, ten nabizi asi 3 mesice a spousta dalsich firem rovnez, vyklad zakona se da vzdy nejak obejit...Citace:
Původně odeslal Herne
v tom pripade bych se na takovehle pochybne firmy vykaslal ;)Citace:
Původně odeslal tiktak
A neni ta zaruka od ledna 1 rok ?
ne 2 roky ze zákona
jo jo na kuku maj docel levne vjeci za sqele cenyCitace:
Původně odeslal tiktak
2roky ze zakona na pouzite - bazarove zbozi? Tak to nevim, to by bazary prisly na buben ;D ;DCitace:
Původně odeslal Murdoc
2roky jsou pro nove spotrebni zbozi a i tak se da ze strany obchodniku se zarukou jaksi manipulovat (zbozi nakoupene pred rokem 2003 muze byt prodano s kratsi zarukou, na kterou musi byt prodejcem upozorneno atd atd.)
Mám přesně stejnou kombinaci :-)) Mam F56 uplně vynikající kus, barevné podání jednotlivých barev věrnější než na VM 454, vyjma černé..tu má iiYama nedostižnou.Citace:
Původně odeslal Sasa
Kus od Kusu.
Ale dneska 17 za 5000 kc taky to uz je opravdu lidova cena za novy
Jo a hlavne si ho ne¨nech posilat pres Dobirku. Ku.rvy na poste mi roztriskaly svrchni kryt, nechtej nic zaplatit a firma Anacomp co mi ho poslala dela mrtveho brouka. Kua... :evil: