mám FX 5200 a zajímalo by mě když má značení 128TD, jestli to znamená že má 128 MB ram nebo že je 128-bitová. Každej mi říká něco jinýho :evil:
Printable View
mám FX 5200 a zajímalo by mě když má značení 128TD, jestli to znamená že má 128 MB ram nebo že je 128-bitová. Každej mi říká něco jinýho :evil:
128MB
Malo by to znamenať obidve veci. Číslo 128 znamená, že má 128MB a TD by malo znamenať že je 128bit. Keby bola 64bit, bola by značená ako T. (napr.:T128)
A neznámená T jako TV-out a D jak DVI? Oboje totiž na té kartě mamCitace:
Původně odeslal Mercy
ano ...tak ako pises...(ja mam TD a je 64bit napriklad)
este je verzia TDR a ta ma este ovladac (remote control)
Ahááá, no super zas sme o niečo múdrejsí... :wink:
Tak to se mnou prodejce tý karty pěkně vy*ebal. Domlouvali jsme se na 128-bitový, ona je jenom 64-bitová a v záručáku mám na psáno jenom Prolink FX5200 128TD :?
ci mas 64bit alebo 128bit to ti ukaze napr program rivatuner...ale inak ju vymen ak mas tu moznost...
Mě to zobrazil Fresh diagnose že je to 64-bit verze. Pordejce mi jí nevymění a ještě by mi dal pokutu za neoprávněnou reklamaci :evil:Citace:
Původně odeslal .Light on Board.
ja jsem mel taky kartu ktera byla znacena TD128 - od msi, samozrejme ze 64bit , jsem ji kuli tomu ihned prodal
staci sa pozriet na board VGA a spocitat pamätove moduly ak su 4 tak je 64bit no a ak ich ma 8 tak 128bit... so clever... :)
Dalsi expert....Citace:
Původně odeslal RK Systems
Muzes mi nejak rozumne vysvetlit, proc si vytahl 2 roky stary thread?
Myslis, ze jeste zakladatel ceka na odpoved? :rolleyes: