Re: divne chovani ID 3G@L
Citace:
Původně odeslal mejla
Koupil sem od nej Case i zdroj Chieftec,to ze sem ho uhanel asi tyden,nez mi racil odpovedet,to bych prekousnul,ale to ze mi nedal kompletni baleni case-u,chybi mi tam ty nasadky na vetraky(i to bych ozelel),ale ze mi nedal ty listicky na pripojeni cd-romky mi dost vadi,kdyby je nemel nebo mi o tom rekl,to bych pobral a asi i nekoupil,ale to ze mi priznal,ze je ma doma a ze mi je posle a od te doby nereaguje na zadnou zpravu,ani nezveda telefon,nereaguje na icq. Davejte si na nej pozor
Jako promiň, ale to co bude case obsahovat sis měl domluvit s nim ne? Co tady s tim jako admini maj dělat?
V bazaru je sekce nedůvěryhodné osoby ;)
[quote="kecinzer"]
Citace:
Původně odeslal mejla
Jako promiň, ale to co bude case obsahovat sis měl domluvit s nim ne? Co tady s tim jako admini maj dělat?
V bazaru je sekce nedůvěryhodné osoby ;)
Ano,to co by case mel obsahovat sem si s nim domluvil,bohuzel sem si to na zastavce neprekontroloval,nechtelo se mi cekat na dalsi bus,co jel za hodinu,uznavam moje chyba
Citace:
2Misha: no nez to resit takto, proc nedas vedet me nebo nejakemu jinemu modovi ( dle libivosti )?
No muzu to dat vedet adminovi,ale co ten s tim poresi? ja mel za to,ze se k tomu dotycny vyjadri,asi sem ho mohl dat na BL-ale mel sem za to,ze tam davaji admini/moderatori
Citace:
K!ll3r: 3G@L ? se mi nezda koupil ode me dost veci a zadny problemy spis naopak
Ano,jak tu hodne z Vas pise,pri jeho koupi neni zadny problem,ovsem z druhe strany-on jako prodavajici uz to bohuzel tak bezproblemove neni,na toto sem chtel prave upozornit,chtel sem to samo resit pouze s nim,ale kdyz ho nemuzu sehnat ... :evil:
Citace:
Původně odeslal mejla
Citace:
2Misha: no nez to resit takto, proc nedas vedet me nebo nejakemu jinemu modovi ( dle libivosti )?
No muzu to dat vedet adminovi,ale co ten s tim poresi? ja mel za to,ze se k tomu dotycny vyjadri,asi sem ho mohl dat na BL-ale mel sem za to,ze tam davaji admini/moderatori
uff PRAVE PROTO TO MAS DAT VEDET TOMU MODERATOROVI!!! ( a proc si stale pletete mody a adminy - vsak jejich funkce je uplne jina )