Zdravim,mate nekdo doma a uz ste testovali?Zajimalo by me info o teplotach,nej ovladace,biosy,takty atd.Ja ju mam zatim v kabici,ale dodam moje zkusenosti co nejdriv..
Printable View
Zdravim,mate nekdo doma a uz ste testovali?Zajimalo by me info o teplotach,nej ovladace,biosy,takty atd.Ja ju mam zatim v kabici,ale dodam moje zkusenosti co nejdriv..
tak jak to vypada se zkusenostma? :) Ja ji mam taky jen v krabici, cekam na nF4.zajimalo jak jde nataktit a hlavne jak je hlucna ? Oproti AGP verzi ma take trochu jinak chlazeni, ty pameti nejsou nacpany tak jako u AGP pod chladic a ani tam neni ten pasiv.Tak jsem zvedavej...dej pls vedet hned jak ji vrazis do kompu.
No takhle,ja mam v casu dost vedro,takze ted takty moc zkouset nema smysl.Ale na zakladni takt mam pres 9000 v 3dmarku 03 a driverama 67.03.Jinak je tichoucka...vubec o ni nebudes vedet.Mel sem FX5900 a ta byla slyset vic.Jak dokoupim fany do skrine,tak napisu takty.Taky by me zajimaly nej ovaldace...
kazdopadne je peknych tech 9000 b. v 03. Nejspis nejakej ten narust oproti AGP bude a ne ze ne :) Ja mam ted zapujcenou 6600GT Club3D z testu na PCT a ta mi na default takty udelala 7700. I kdyz, muze to byt ovladacema, mam 66.81.Sestavu mam AMD64 3200+, 1GB RAM DDR400 dual channel,MSI K8T800PRO.
tak jak to vypada s testama, uz nevydrzim cekat :) Na kolik jsi ji dostal (jadro/pameti) ??
:)
No ja mam porad v komplu pec...pristi tyden v pondeli nebo utery dostanou v ksefte konecen AC vetraky,tak to zkusim.Ted by to bylo dost spatny a nesmerodatny,kdyz mam procak na 55 :oops:
coze? 7700s 64athlonem? to je naky fake ,,ja myslel ze je to vetsi pila,,mno celkem nic moc :lol:Citace:
Původně odeslal dutch3s
nechápu proč by měl být fake. Ta karta přes 8000 neudělá. Rozhodně ne na default. Možná s nějakým silnějším procesorem ano.Citace:
Původně odeslal MeTaN
Veru taktni processor, a grafku hlavne, na tych 580-600 jadro mozno pojde a pamete snad 1150 a keby to fakt slo takto pretaktovat tak tych 10000 mas, aj viac :wink:Citace:
Původně odeslal Meridius