Co hovorite na tieto sluchatka? Mate s nimi niekto skusenosti? Stoja okolo 2200 sk. tu je link http://www.sennheiser.com/sennheiser...nsf/root/05179
Printable View
Co hovorite na tieto sluchatka? Mate s nimi niekto skusenosti? Stoja okolo 2200 sk. tu je link http://www.sennheiser.com/sennheiser...nsf/root/05179
slusny prenosny sluchadla, jen ne kazdymu musi dobre sedet na hlave, diky tomu ze jde o supraaural konstrukci (sluchadka sedi na usich) zalezi hodne na tvaru a velikosti usi posluchace.
wow vypadaj super ... tam se snad ty usi schovaj cely i kdyz nevim jestli i ty moje ;D ... nemam cas na hledani ... jaka je priblizna cena?
Usi se tam cely neschovaji, to bys musel bejt kojenec :)
Proste jdou pres usi to je bez debat, otazka je jak pohodlne, protoze kazdej ma usi jiny...
Moc se nevyznam, ale hodne lidi chvali PX 200 (1600,-) i levnejsi PX 100 (1200,-). Druhe zminovane se chystam jeste dnes koupit - snad je v Brne shop kde je maji skladem
Px200 majo hodne dobrej zvuk, nejsou tolik prebassovany jako Koss PortaPro, akorat skoda ze maji design kterej se mi moc nelibi...
ja som tieto sluchatka vcera kupil. Rozhodoval som sa medzi sluchatkami do 2500(medzi nimi aj rozne kossy vratane porta pro) a rozhodol som sa pre tieto. Skusal som ich chvilu doma, podla mna hraju perfektne - ale nie som ziadny audio profik takze to nedokazem posudit. Preto som chcel vediet vas nazor. Citam akurat na ne recenzie a same chvaly su to. Docital som sa ze nove sluchatka treba nechat hrat naprazdno asi 30 hodin, ze az potom maju svoj realny zvuk...je to pravda? Na usi mi pasuju perfektne, vmestia sa mi tam cele usi(nemam ich velke ale ani male uplne:)
ta vec se "zahorovanim" sluchatek je pravda, nekterym staci 30 nekterym 100 a nektere podaji svuj plnej potencial treba az po 200hodinach
nicmene nikdo nerilka ze musi hrat naprazdno, normalne poslouchej, je jedno jestli se zahorujou zapnuty nekde pres noc na zidli, nebo na tvoji hlave :)
Nicmene divim se ze se ti do nich vejdou cele usi :)
hm no mozno sa mi tam nezmestia, ale boli tak pohodlne ze som si to ani neuvedomil. ked dojdem domov tak ich vyskusam a budem analyzovat ci je tam cela usnica vnutri alebo nie:)
tak zmesti sa do nich cele ucho...uz pocuvam vsetku moznu hudbu asi 3 hodiny a zacinam si mysliet ze tie sluchatka su dokonale...