Tak som otestoval túto skrinku a je to dost solidne. Jedna bude onedlho na mojom stole..takze citajte a vyjadrujte sa :) :
http://www.pretaktovanie.sk/modules....rder=0&thold=0
Printable View
Tak som otestoval túto skrinku a je to dost solidne. Jedna bude onedlho na mojom stole..takze citajte a vyjadrujte sa :) :
http://www.pretaktovanie.sk/modules....rder=0&thold=0
Pěkný test a solidní skříň - být tam silnější zdroj, tak není po stránce funkčnosti asi vůbec co řešit. Ale stejně - ve světle tohohle se ten case zdá být za víc než rozumnou cenu.
no za 4000,- ještě aby nebyl! :D
Test dobrej, ale moc nadšenej z tý skříně nejsem.
no tak za tohle bych 4k nedal, ale case je to asi dobrá i když mě se zrovna nelíbí
skrin je super pro nekoho kdo ma jeden disk, pro moji diskoteku by to nebylo moc orechovy.
hm celkom dobra case skoda ze neni BIG.
Na muj vkus vcelku mala skrin, za 4k bych si ji nikdy nekoupil, to uz radsi Chieftec, nebo AOpen. BTW:nesnesim titerny case, ale kdyz ma nekdo komp jen na praci a nedela nic s nim a v nem tak proc ne :roll: , ale 4k je dost.
No neviem ohladom tych penazi...4K je v SK korunach :wink: to poprve a druha vec...mas v tej skrini zdroj kvality fortrona 350W, mas v nom celkom dobre vychytavky (niektore nema ani Chieftec) a tiez je tam par ventilatorov v nejakej hodnote. Chief je fajn ale mne osobne na nom vadi prave to ze nielen disky ale DVD mechaniky strasne rezonuju co je znatelna chyba Chieftecu. Pri tejto skrinky som problem s rezonovanim nemal...a to zavazi :wink:
Muj nazor na tu skrin je z velke casti ovlivnen tim, ze nemam rad male skrine. Mam rad prostor a poradek.Citace:
Původně odeslal GABO
S rezenaci problemy nemam: HDD-chladim vodou a je obaleny v audiotecu, DVD-hold naky ten hluk to dela, ale co uz no :?
Chieftec taky nema v te cena tak spatny zdroj.
U vetraku preferuju 120mm. :wink:
Mam docela zalusk na tuhle skrin, ale dost mne vadi to nasavani zespodu bedny - pocitac mam na koberci vedle nohou a kdyz vidim, co mam ted v case, tak bych se vetraku bez prachoveho filtru docela bal. Ale mozna, ze to tam pujde nejak zmodit :)
Dalsi vec: nechapu presne konstrukci toho ramecku na disk, da se to pouzit i s datovym SATA konektorem? (napajeni bude klasicky Molex) Ten SATA konektor je docela tuhy a neda se moc ohnout...
Posledni vec: dival jsem se na sachty pro 3.5" mechaniky a nikde jsem nevidel diry na sroubky (nejsem zvykly na ty kolejnice), takze se ptam: da se tam nekde rozumne uchytit aspon jeden dalsi disk?
BTW: Ta skrin v TSBohemia stoji 2900Kc s dani, takze skoro zadarmo ;D
Skrinka pekna, to jo, sice pro me by byla mala, 2x5.25 a hlavne jen jeden hdd.
Proc ten clanek ale neni na www.ocguru.cz ???
Necitali ste dobre recenziu....okrem jedneho HDD sa tam daju umiestnit este dva/tri dalsie cez kolajnicky. Pozriem sa na to presnejsie...
Samozrejme ze tam jde dat dalsi disk, ale to pote uz ten case zstraci smysl, jelikoz to bude zrvat stejne jak v jakemkoli jinem, ten box je tam jen jeden. A i tak je tam toho malo, vseho vsudy 4x 3.5, to je disketovka a jen 3hdd? No nekomu to staci....
PS. Proc to neni na www.ocguru.cz ??? ;D
No ako hovoris Moonson ...potom to straca zmysel :) ale holt niekomu to staci. Mozno by nebolo zle ak by AC zrobilo nieco podobne vo velkosti Chiefteca s 4 az 5 kuskami takychto boxov na HDD. TO by potom uz bola naozaj káva :wink:
A preco to nie je na ocguru.cz? Pretoze sa uzivatelia stazovali ze to co je na www.pretaktovanie.sk hadzem aj na www.ocguru.cz...takze maju co chceli - to jest nic :wink:
No nevim... v te jedne 3.5" pozici budu mit Barracudu V, coz je solidne tichy disk (myslim idle noise, seekovani moc nebude), takze se zadneho hluku navic neobavam.
Spis by mne jeste zajimal ten SATA kablik v tom boxu na HDD...
Co mas na mysli s tym S-ATA kablikom? Ci je dostatocne dlhy? AK sa dobre pametam tak dlhy je a dokonca je zrezany rovnako ako ten Molex...ale budem montovat dalsi komp do tejto bedne tak sa na to presne pozriem.
Ja by som aj nad touto bednou zauvazoval ale chcel by som vyrezat do bocnice okno. Ci sa da to neviem lebo neviem ci ma dajake uchitky na vnutornej strane.
Okno by nemalo byt problemom - problemom bude to ak okno vyrezes a nieco sa s Case stane do 2 rokov co je zaruka. Po vyrezani okna ti skonci zaruka :|
Co sa tyka tych uchytiek tak su riesene klasicky ako ine case hore a dole. A ak by bol vazny zaujem da sa to u mna pozriet :wink:
pekna skrinka, ale trochu malo mista, v big by nemela chybu...
SATA kabel (datovy) je podle meho nazoru nutne poridit ten do L, klasicky rovny tam prakticky nejde dat.Citace:
Původně odeslal Gargamel
No datovy som neskusal to je pravda :oops: skusim sa opytat, alebo si to skusal ?
Zkousel :wink:, mam T2 (krom vzhledu uplne to same). Rovny kabel tam jde jen za cenu znacne deformace tj. i tlaku na konektor disku.Citace:
Původně odeslal GABO
Hmmm, tak mám ten case doma (dočasně) a je fakt solidní, box na hdd je fakt špička, samotný case mě překvapil :arrow: vypadá v reálu o dost líp než na fotkách.
Jediný problém s předmontovanými distančními sloupky na mobo - poslední řada jde jinam, než jsou díry na konkrétním mobo (resp. vychází zespodu na pcb) - ale radši vyrubu 3 sloupky, než jich 6 montovat 8-)