Mám GeForce 2 GTS 32MB - viděl jsem GeForce 4 MX440 64MB v Mohaa a připadala mě lepší a plynulejší /odlesky, detaily / bude znát rozdíl? Má to cenu ?
Printable View
Mám GeForce 2 GTS 32MB - viděl jsem GeForce 4 MX440 64MB v Mohaa a připadala mě lepší a plynulejší /odlesky, detaily / bude znát rozdíl? Má to cenu ?
Podla mna nema
http://www.case-modding.host.sk/images/3dmark.jpg
Věřím, že to je plynulejší a má lepší odlesky .... Měl jsem možnost porovnávat. Sice je MX440 shit co se týká podpory DirectX, ale výkon špatnej není. V porovnání s R9000Pro mi na mém compu jedou hry na MX440 plynuleji. Zato v 2D je ta MX440 shit na ntou, tam Radeon exceluje ! Pokud chceš upgrade, neber MX440, R9000/R9000Pro ale R9500. Pokud seženeš dobrej kousek, můžeš z něj softwarově udělat R9700. 8)Citace:
Původně odeslal celebris
Já ATI moc nevěřím chtěl jsem GeForce - něco levného a hlavně vědět zda to pomůže. Myslím i paměť z 32 na 64 musí být lepší i o nějaké % výkon - ale nevím ... :-(
Na pameti zas tolik nezalezi, ale samozrejme, ze GF4 MX440 bude vykonejsiCitace:
Původně odeslal celebris
A hlavne hosi... GF4MX440 podporuje novejsi technologie jako vyhlazovani apod, takze i kdyby byly obe karty na tom vykonostne stejne, obraz na GF4MX440 bude lepsi, rozumnej hezci 8)
Pameti maj velky vliv pokud se rozhodujes mezi SDR nebo DDR, ale jestli 64/128 to uz je jedno... btw karty s vetsi pameti byvaji naopak o nejakej ten bodik pomalejsi...
Co se tyce samotneho upgradu VGA, doporucuju ti GF4Ti4200 treba od Palitu nebo Prolinku, ty jsou levny a dobry nebo potom Radeona 8500 nebo 9500 jak rikal Halen, jenze ten uz je dost drahej... :wink:
Co ja jsem sledoval testy tak je ta GTS stejne vykona jak GF2MX a GF4MX je na tom daleko lepe. takez si myslim ze jestli to bude za solidni cenu tak do toho bez