Hoj. Chtel bych se zeptat zda ma nekdo z vas zkusenosti s touhle deskou a jake? Podle vyrobce posledni bios ma zvladat XP2600+, ale mam v planu XP1800+ a potaktit. Dik Nak
Printable View
Hoj. Chtel bych se zeptat zda ma nekdo z vas zkusenosti s touhle deskou a jake? Podle vyrobce posledni bios ma zvladat XP2600+, ale mam v planu XP1800+ a potaktit. Dik Nak
no nejake zkusenosti mam, ale netaktoval jsem. mam dokonce takovy dojem, ze neni osazena dipama. pokud mas novy bios, tak by to nemel byt problem ( max budes omezen fsb ).
Prave ze tuhle desku muzu mit dost levne, abych si zase slozil funkcni PC. jen zatim nevim jaka to je revize. Revize 1.07 podporuje az 2600+ Thoroughbred, dokonce Thortony a Applebredy...pokud to bude starsi revize tak maximalne palomino 1800+...ale i to by melo jit na 1725MHz coz by mi stacilo...jenom sem se chtel zeptat jak je na tom se stabilitou a tak...Dik Nak
sveho casu tady byla dost resena a tusim tu nejake thready na toto jsou. co do stability > jednu sem daval do kompu a sic na ni bezi duron 1300, tak jede ok bez jakychkoliv problemu.
imho jdi do neceho aspon s kt333, cenove bude z druhe ruky rozdil zrejme nulovy. na tyhle desce nikdy nedosahnes dobre fsb kvuli max delicce 1/4, takze imho strop fsb bude kvuli agp/pci frekvencim mezi 150 a 160Citace:
Původně odeslal Nakadah Al Jaffa
Jo to je mi jasny ale na KT333 potazmo A7V333 sem neslysel nic dobreho...navic pokud mi to pojede na 150MHz sem spokojen :) tedy 11,5x150 - 1725MHz..to je na pohodu a budu tam kde sem byl predtim :-)
Jooo kdybych sehnal Thoroughbred 2600+ bylo by to super ;D coz se mi asi nepovede .... jinak diky za informace Nak
To si říkáš teď, že to bude stačit... ale později třeba příjdeš na to, že to nestačí ;) Aspoň u mě to tak bylo :)
Celkem dobrá KT333 je např. MSI KT3 Ultra2..
tu muzu doporucit! da se na ni skvele taktovat a zvlada i fsb333. mozna snad nej deska co jsem zatim mel, pokud to hodnotim vzdy pro danou dobuCitace:
Původně odeslal Anduril
Jj, v té Ultra2 by měly fungovat i Bartony (FSB 333).Citace:
Původně odeslal pipp
No uz sem to vyresil jinak :) sehnal sem Gigabyte GA-7AV s KT400, novou za 1000, takze bych prosil LOCK .... dik Nak