nevíte někdo jak je na tom tento DVD player se zvukem, chtěl bych ho používat jako CD prehravac, diky
Printable View
nevíte někdo jak je na tom tento DVD player se zvukem, chtěl bych ho používat jako CD prehravac, diky
podle me ma sony kvalitni optiku takze bych se ji nebal.
tak už jsem ho koupil, hraje pěkně, mimochodem optiku nemá, má jen stereo výstup, digitální koax, žlutý video a scart
jinak jsem ho koupil zde: http://www.ellexgk.cz -> nejlevnější obchod se SONY !!
on mal zrejmena mysli optiku mechaniky ;)
cho, aha, tak to mi nedošlo :idea:
Měl sis 300 připlatit a jít do NS585 má víc možností propojení,v budoucnu Ti to možná bude vadit...no ale zase za tu cenu...
Mám taky 355ku a prodávám jí za 2000,- novou vůbec nepoužitou a chci 585ku,protože potřebuju optiký výstup.
jak jsem už psal, používám to jako CD přehrávač, protože aktuální nabídka čistokrevných CD přehrávačů neumí MP3 a DVD s hudbou, a jsou o dost dražší, mě stačí, že to má stereo výstup :-)
A za kolik jste kupovali?
mno tak nevím esi je to problém jen jednoho kusu, ale mám cdromku SONY a je naprosto na PI*U, strašně pomalá howno čte prostě shit, že sem si deb.il trochu nepřiplatil a nevzal TEACaCitace:
Původně odeslal Gastan
EDIT: nic o tom dvd nemůžu najít je na něj někde recenze nebo tak něco?
Mozna sis to spletl, ale tady se bavi o stolnich dvd...Citace:
Původně odeslal Thoma$
Ja zkousel tu 355 a jediny mi vadilo, ze byo trosku slyset kdyz se cetlo mp3 cd...
no ja mam zase dvd-rom sony a cte v poho a je docela ticha.Citace:
Původně odeslal Thoma$
to je sice pravda, ale jen když se načítá obsah složky, jinak přehrávání je tichéCitace:
Původně odeslal Jirka_koffee