Tadle karta ma vzadu misto toho divneho ATI konektoru jen s-vhs, zkouseli jste nekdo, jestli tam je zapojene opravdu jen s-vhs nebo nejak i normalni composite video? Ja bohuzel nemam moznost to vyzkouset.
Printable View
Tadle karta ma vzadu misto toho divneho ATI konektoru jen s-vhs, zkouseli jste nekdo, jestli tam je zapojene opravdu jen s-vhs nebo nejak i normalni composite video? Ja bohuzel nemam moznost to vyzkouset.
Jakej divnej - tomu nerozumím.Jde o obvyklej čtyřpinovej S-video out, použitím redukce S-video na cinch pak dostaneš kompozitní video.
divny v tom smeru, ze na kartach ATI jsem zatim videl jenom takovy 9(ci kolika) pinovy konektor ... s-vhs maji na sobe vetsinou jen nvidie
Tak jestli tomu rozumím, tak kompozitní video je CINCH konektor a uděláš ho právě z toho S-video výstupu , ať má 4,7 nebo 9 pinů.Kompozitní video je nejmíň kvalitní výstup, S-video je lepší.
prave ze ne ... ati to ma delane tak,ze ma extra vyvedeny s-vhs a extra na dalsim pinu kompozitni signal, proto by me zajimalo jak je to vyvedene na tehle ati ... jestli si karta sama detekuje jestli je zapojena do s-vhs zarizeni nebo ne, podobne jak to umi karty nvidiaCitace:
Původně odeslal JANIS
Tady je zapojení :
http://www.tvfreak.cz/modules.php?na...ticle&sid=1104
Na JW je 4 pinovej S-video out, tak tam není co zkoumat, nebo jo? Měla by být zapojená podle schématu a redukce S-video/CINCH (kompozit) je funkční, tj.dostanu signál do TV, stejně jako při přímým propojení S-video/S-video.
Fakt netuším, co bych ještě mohl dodat? :oops:
ach jo .... ty tu furt mluvis o necem jinem ... ja vim, jak udelat z svhs signalu composite .... mi jde o to, jestli je na tom svhs konektoru jen svhs signal, nebo je tam i composite
Prokrista - už nevím, jak to napsat jinak! Když víš, jak udělat z S-videa kompozit, tak co pořád potřebuješ vědět??????
S-video je signál barva, signál jas a 2x zem, kompozit sloučí jas+barvu do jednoho vodiče (z toho ta horší kvalita obrazu proti separátnímu S-videu) a zem do druhýho.Je z toho už jasný, že kde je S-video, tam M U S Í být i kompozitní video????????To jsem rád. :wink:
Úplně nejjednodušeji - ANO, na této kartě je funkční signál kompozitního videa, za předpokladu, že použiješ redukci S-video/CINCH. :wink: