mam v planu koupit tenhle case, ale nemuzu se rozhodnout mezi middletowerem a bigtowerem // DX-01B-D -vs- DA-01B-D
...chystam se ho moddnout(bocnice etc)...
...zajimaji mne Vase nazory...
diky
Printable View
mam v planu koupit tenhle case, ale nemuzu se rozhodnout mezi middletowerem a bigtowerem // DX-01B-D -vs- DA-01B-D
...chystam se ho moddnout(bocnice etc)...
...zajimaji mne Vase nazory...
diky
BIG:
+ mnozstvi 5,25 pozic
+ hodne mista napriklad pro vodni chlazeni
- u chladicu na CPU ktery foukaji vertikalne vadi ta stredni pricka, nahoru nema kam foukat vzduch (zalezi taky jak ma deska umistenej socket vysoko)
MIDI:
+ absence stredni pricky takze nic nebrani chlazeni
(+) veskery cudliky jsou pod zamkem (to s emi libi)
- vodni chlazeni by se tam cpalo tezko
ja sem zvolil midinu, zaprvy protoze s emi vic libi, zadruhy se s ni lip manipuluje, zatreti se mi big nevejde pod stul ;D
2DeeKay
...jo! tak ta pricka me taky pekne sere a prave by mne zajimal nazor nekoho, kdo ji ma...
mam tuhle desku: http://www.czechcomputer.cz/inshop/p...re/mbp010b.jpg a cooler na CPU je vertikalne :/
...co cirkulace vzduchu? ve kterem bude lepsi?
no s touhle deskou nic moc, ma socket uplne nahore....
Over ma biga a vyriznul a vybrousil do ty pricky ctvercovou diru :)
2DeeKay
jo, to zni zajimave...co ten vzduch? planuju cooler vepredu, v bocnici a vzadu...a jak se ti v tom miditoweru manipuluje s komponentama? thx
v miditoweru neni s manipulaci aboslutne zadnej problem, velky je to az az... viz.: http://deekay.wz.cz/chieftec/
ja nemam u svyho blacka cooler v bocnici jinak mam osazeny vsechny 4 - dva vepredu dva vzadu, ale stejne mi bezi jen zdroj+cpu+jeden vzadu a staci to naprosto bohate
já mám big a sem s ním naprosto spokojen
pricka mi nevadí mám vodníka ;D
Me osobne ta pricka vubec nevadi, alespon rozdeluje case na 2 segmenty. Taky skoro zadny neporadek v kabelech !!
Big rulezzzz
Dee co tam mas za vetraky?Citace:
Původně odeslal DeeKay
vepredu 2x Sunon 1208PTS (snad si to pamatuju dobre) defaultne cca 2300rpm
vzadu jeden ten samej sunon a jeden NIDEC. Bezi jen ten NIDEC protoze je nejtissi :)
vsechno samozrejme patricne zpomaleno
na to jak je tezkem midi tak uz bych nechtel biga ani boha ;D
A kde je sezenu? Na kolik vyjde ten Sunon?Citace:
Původně odeslal DeeKay
tak co tedy? je nejakej rozumnej duvod proc jit do BIGtoweru, kdyz: vodnika neplanuju, mam 2 5,25, 2HDD a vertikalne smerovanej cooler na kraji desky? chm? diky
Zober toho middle, bude ti bohate stacit, je v nom kopec miesta, je lacnejsi a podla mna vyzera lepsie!!Citace:
Původně odeslal lukas.only.three
No pokud nehodlas rozsahlej upgrade mechanik, nebo vodnika tak myslim Big nema cenu.Citace:
Původně odeslal lukas.only.three
Vem big, je lepsi... Ty zakrsly midi vobludky sou moc mrnavy, blbe se tam leze a nic se tam nevejde, v bigu mas perfektni prostor a ta stredni pricka je podle me spis klad (krom tech vetraku), protoze na ni polozis kabely a dolu do prostoru, kde je mobo jich vede jenom par a je tam pak perfektni cirkulace vzduchu...
KUBA: Ja ti dam zakrslou midi obludku ;D
pricka je fakt velkej klad dyz ti kvuli ni blbe ventiluje CPUcko ;)
A v midine diky mensimu prostoru je lepsi proudeni vzduchu nez v Bigu kde museji vetraky hnat vic protoze vzdalenosti sou delsi.
A mimo vodnika se tam vejde vsecko :wink:
takze myslim, ze mam jasno...diky panove ;]