jak preflashovat G2 Ti na G2 PRO nebo GTS??
mam ted na stole geforce 2ti vx od inno3d
karta v 2d beha naprosto v bez problemu, ale ve 3d se bud objevuji artefakty nebo pouze cerna obrazovka (je zajimave, ze pri takovymhle black screenu kdyz hru minimalizuju a znovu obnovym tak zase chvilku jede)
kde by mohl byt problem?
kde bych mohl stahnout jinej bios? jak do karty narvat bios treba z G2 GTS? (nvflash pise gpu missmasch a konec - jak to obejit?)
Re: poruchy s geforce 2ti
Citace:
Původně odeslal DemEND
karta v 2d beha naprosto v bez problemu, ale ve 3d se bud objevuji artefakty nebo pouze cerna obrazovka (je zajimave, ze pri takovymhle black screenu kdyz hru minimalizuju a znovu obnovym tak zase chvilku jede)
kde by mohl byt problem?
kde bych mohl stahnout jinej bios? jak do karty narvat bios treba z G2 GTS? (nvflash pise gpu missmasch a konec - jak to obejit?)
zkus podtaktovat nebo omrkni chlazení GPU
Re: jak preflashovat G2 Ti na G2 PRO nebo GTS??
Citace:
Původně odeslal DemEND
kde by mohl byt problem?
proč bios z GTS nebo PRO? Karta Geforce 2 Titanium 64MB je vrchol téhle řady.Jestli ti blbne ve 3D, tak dej def BIOS nebo mi pošli program na stažení BIOSu a já ho dam kámošovi aby stáhl jeho (koupil ode mě Gf2Ti64MB Inno takže jako máš ty). Jaké máš teď takty? def je 250/200. OC u inno my šlo 300/230 maximálně. Kámoš měl MSI a šla 300/260