Umisteni radiatoru v bedne.....
Budu predelavat bednu, kvuli instalaci vodnika a trochu usporadani komponentu a hlavne designu a mam na vyber kam hodit radiator.
1) Bud uplne nahoru, nalezato, takze vetraky ktery na nem budou by soucasne vytahovaly vzduch z cely bedny smerem nahoru...
nebo
2) dopredu dolu nastojato. takze bych musel vzduch bednou prohanet zezadu dopredu.
Je mi jasny ze tomu chladici je to jedno, spis mi jde o proudeni vzduchu uvnitr bedny. Vzhledem k tomu ze tam bude vodnik, nebude potreba velkej pruvan, jen na to aby ohladil pameti a disk a samozrejme ten radiator. Zdroj je trochu oddelenej, takze bude mit vlastni obeh vzduchu.
Re: Umisteni radiatoru v bedne.....
Citace:
Původně odeslal Paolo.n
2) dopredu dolu nastojato. takze bych musel vzduch bednou prohanet zezadu dopredu.
Urcite bych to dal dopredu dolu na stojato, celkem dlouho sem to tak mel i ja, ale pak se mi tam nechtelo vlest cerpadlo a musel sem to vyhodit ven, tak pokud nemas problemy s mistem, tak tak. Jen nechapu to s tim vzduchem. ???
Jo a jeste by bylo dobry to tam mit jen tak, abys s tim pri plneni mohl pekne zatrepat a zbavit se tak bublinek. :wink: