mam nabidku koupit tento fotak docela levne, ale od dvou lidi uz jsem slysel, ze Hp maji fakt hnusnej obraz.
Printable View
mam nabidku koupit tento fotak docela levne, ale od dvou lidi uz jsem slysel, ze Hp maji fakt hnusnej obraz.
tak jim ver, ten obraz je fakt mizernej. navic neni zrovna setrny na baterky. myslim, ze kdyz uz chces na digitalu pro zacatecniky mermomoci usetrit, tak by sis mel kazdopadne jich par vyzkouset, abys vedel do ceho jdes.
No asi takhle. Ted mam Fujifilm FINEPIX A101. Takze mi jde o to, jestli bych si pomohl a nebo ne.
ufff, no tak jo, trochu by sis pomohl, i kdyz si myslim, ze mnohem lepsi fotaky uz dnes zase tolik nestoji
Me jde spis to srovnani s kvalitou toho 1mpix a Hp cka.
Hele ja nepotrebuju zadnej super extra fotak. Na to moje foceni. ;D
Nemyslkim si ,ze bude kvaliti a horsi nez u tohodle Finepixu.
2 Brucef : pokud by si ho sehnal rekneme kolem 1000-1500Kc tak to ber, fotky z toho nebudou nic moc, ale aspon budes moci delat vetsi vyrezy diky 2nasobnemu rozliseni
moved
2 kk uplne novej. Hele nestraste , ten fotak prece nemuzu mit tak hnusnou kvalitu :|
podle me bude lepsi nez s timhle 1,3 mpix
Ale může! :mweheh:Citace:
Původně odeslal BRUCEF
ovsem a 101 je 1mpix a fixfokus tak to asi taky nebude zadna slava ne ???
Hele ja do toho nevidim. Proste tu ted mam ten A 101 a mam nabidku na HP 435. Tak premyslim. Druha vec je za kolik by se mi povedlo prodat ten A 101 + 64 +8mb pameti. Abych neprodelal kalhoty.
no neco bys urcite prodelal a kvuli HP bych do toho urcite neselCitace:
Původně odeslal BRUCEF
fotky jsou fajn, ale rad bych videl totez v podani nejakeho napr. Canonu v teze "kategorii"Citace:
Původně odeslal basik
to ja taky ... jen sem chtel nejak poukazat na to, ze proste i fotky z HP muzou vypadat dobre kdyz clovek zhruba vi jak s tim zachazet ... obcas nechavam vyvolavat A4ky a kvalita je plne dostacujici
lenze ty mas 4mpx a trochu drahsi takze to nemusi vypovedat o kvalite tej 435
podla mna sa neoplati kupovat to HP, teda pokial cena nieje velmi priazniva co znamena tych 1000czk max
uz len z principu ze fotak by sa mal menit ked ten stary doziva alebo sa upgraduje (aspon) o triedu vyssie
toto mi pripada akoby si upgradoval CPU z napr 2500 na 3000 pri rovnakom type