-
Problem s Prime95
Mam problem s prime95. Stale hrabe na HDD a vytazenost cpu je okolo 20%. Niekedy sa to rozbehne normalne, ale potom napr. po hodine torture test(blend) vytazenost CPU klesne na 10-20% a HDD svieti v kuse. Uz som prime aj preinstaloval, ale nepomohlo. Nevyhodi ziadnnu chybu, tvari sa, ze stale pocita, ale prime vyuziva okolo 10-15% CPU.
Stretol sa s tymto uz niekto?
Diki
-
jakou mas verzi? me tohle delalo u nejake starsi verze, tam se pro zmenu v 90% pripadu prime rozjel s 10-30% vytizenosti cpu. pomohl instal posledni verze prime
-
Stiahol som poslednu verziu, predtym som vymazal *.ini a vstky subory z adresara prime95. Nepomohlo. Ako mozem verit softu CPU Stability test 1.5? V nom mam po 1 hodine 0 errors a 0 crashes. Som zvyknuty na prime a se.rie ma to, ze blbne. Nemoze to znamenat, ze mam nieco nestabilne? Memtest mi prebehol bez chyby 2x.
Poradte pls,
Diki
-
Pokud hází errory tak máš moc OC, prostě nestabilní PC.
Zkus trochu ubrat
-
Ved pisem, ze errors mam 0 aj crashes mam 0, len sa pytam, ci sa tomu da verit. Ked mi nespadol prime po 8 hodinach, bol som spokojny a fakt mi nic nepadalo a bolo vsetko stabilne. Neviem, ci mozem verit aj tomuto softu. Podla vysledkov by mal byt komp stabilny. Na co je tam Calibrate? Ked ma soft zistovat stabilitu, hadam nepotrebuje kalibrovat, nie?
-
Podla mna su jedinym poriadnym testom hry. prime 24h ok, cpustabilitytest 6.0 ok dokonca aj 3dmark2003 ok. hl2 aj farcry spadli do 5 min. podla mna je potrebne zatazit cely pocitac cpu+ram+gk+zvukovka. pretoze nestabilitu moze sposobit aj nieco ine ako cpu (hlavne pri oc). takto vlastne vyskusas aj zdroj.
-
no mne prime nejde vobec a netrapi ma to... a pc mi este nikdy nepadlo... prime mi ide len ked dam nizku prioritu, inak do 20min padne... prime neverim. :!:
-
Stable comp je ked PRIME 95 CCa 10hod OK....a Halflife2 5hod... ....ked to nepadne tak ok.... :wink: