Myslim, že titulek je snad jasnej. Tak se ukažte a svěřte se!
Printable View
Myslim, že titulek je snad jasnej. Tak se ukažte a svěřte se!
No omegy nabizej o neco vic features na ukor o neco mensiho vykonu, se stabilitou nemam zkusenosti :) Zato Catalysty to mas takovou jistotu perfektniho vykonu, kompatibility i dost features.
Prej je u Omeg i o neco lepsi obraz, ale ja jsem za tu chvili co jsem je videl u kamose rozdil nespozoroval ;D
no prave ja som mal s omegami vacsi vykon ako s catalystami, ale teraz tie nove na dx 9 som este neporovnaval, s tym dole mam nejakych 14000 + nejake drobne bodov v 3DM 2001SE na omegach 2.5.76
No vodis, tak stahni ty novy Omegy a vyzkousej je ;D Taky by me zajimalo jaky sou ty nejnovejsi ;D
Fila, ja mam nainstalovane tie posledne omegy(2.5.76), len som ich este neporovnaval s catalystami 3.0, nechce sa mi v tom furt prplat....
Vo omegach mi ani nemluv.Kvuli tem (i trochu mi blbosti na tom ma vynu ;D )sel starej radeon z domu(rozumej-prodal jsem ho),seklo se to v pulce instalace a po restrtu vobraz v p.rdel.........No,nasledoval format.....
Tak som vyskusal aj tie nove catalysty 3.0 a daju mi o cca 250 bodikov viac, ako omegy 2.5.76, takze situacia sa aspon v mojom pripade trosku obratila. Ale na druhej strane mam v omegach rozlisene 1200x900, ktore v catalystoch nie je, a toto mi akurat sekne na monitor a tak mam naspat omegy.