Mam problem, jen u vaseho fora mi to nenajde ani jeden prispevek, resp, vsechny hned oznaci jako prectene :|
Pouzivam IE.
Printable View
Mam problem, jen u vaseho fora mi to nenajde ani jeden prispevek, resp, vsechny hned oznaci jako prectene :|
Pouzivam IE.
Si prihlaseny? Alebo si neprisiel na starnku nahodou dvakrat po sebe? Na druhy krat ti svieti iba vsetko co je nove od posledneho zhliadnutia stranky. Ked nemas ani jeden z tuchto problemov, tak skus premazat cookies, alebo si skontroluj ci mas spravne nastaveny browser. Chyba bude na 99,9% u teba, lebo je tu niekolko tisic ludi, a nikto sa nestazuje. Vela stasia, napis, ked zitis, ze kde bola chyba ;)Citace:
Původně odeslal milosh_
Jsem prihlaseny, delalo mi to i kdyz jsem cookies smazal :(
Navstevuju dost for phpbb - tuning forum, pctuning a nikde mi to neblbne, jen tady. no budu koumat dal, kde je zakopany BILL ;D
Skus nieco ine, nieco lepsie, ako IE :) Tu na fore vacsina prefureje FireFox :)Citace:
Původně odeslal milosh_
a lezes sem pres 4um.ocguru.cz?
Hm, toto som sa zabudol opitat :)Citace:
Původně odeslal Fox!MURDER
je to pravda, taky se mi to stava... pritom nekde jinde na phpdb se mi to jeste nestalo...Citace:
Původně odeslal milosh_
me se to stavalo na vsech phpbb forech s IE ...
no pockat, ale ja mam Operu :!: >:}Citace:
Původně odeslal Maxik
Shit ako shit >:}Citace:
Původně odeslal Dominator
To sis to tady pekne PODELAL ;D >:} :mweheh:Citace:
Původně odeslal PiT
A uz dost OT :wink:
Samozrejme to bylo diky cookies, ale jinde mi to nedelalo, jen tady. Hlavne ze uz se vse vyresilo ;D
OK takze LOCK