po flashi sice nabehl bios ktery jsem chtel ,ale nastavil jsem jen casovani pameti ulozil a pak nic. Co jsem udelal spatne? Nepomuze clear cmos, ani baterka( zkusim ji ted dele venku) takze zrejme |GME . Snad to tam jeste delaji.
Printable View
po flashi sice nabehl bios ktery jsem chtel ,ale nastavil jsem jen casovani pameti ulozil a pak nic. Co jsem udelal spatne? Nepomuze clear cmos, ani baterka( zkusim ji ted dele venku) takze zrejme |GME . Snad to tam jeste delaji.
Pipa ta deska nebo dela aspon nejakou cinnost po zapnuti? Ci se chova jako uplne mrtva? Tocej se treba aspon vetraky?Citace:
Původně odeslal BRUCEF
jako ziva akorat nepostne.Nepipam,vetraky se toci, ledky sviti. Ale jinak nic.
Ma DFi naky zachrany kdyz se ti podela bios? Kemo vidim to na hotflash nebo si to nech nekde napalit...Citace:
Původně odeslal BRUCEF
Uz jede, je to haluz. Dotykal se mi kousek pasivu od grafiky pasivu na mosfetu.
EDIT> a jeste advanced timing to nedava.
To se mi stalo nedavno neco podobnyho...spatne pridelany SLKacko se dotykalo desky a po zapnuti se chovala jako mrtva... :roll:Citace:
Původně odeslal BRUCEF
Jo asi tak, ale na flash jdu stejne. Po tech hustejch timings to nerozdejchala. Nechapu proc nefunguje clear cmos..
bios Hellfire EG -Rev3
Klasicky nForce a biosy, to bude snad vecnej problem :roll: Bezna neduha, ze nForce desky nejak nereaguji na clear cmos a pak treba z niceho nic nabehnou...Citace:
Původně odeslal BRUCEF
..hodne stesti s reflashem :wink:
Dneska 2x v Gm.
Tak to konecne jede.