Problem s ati x800pro od 3Dclub
Cus lidicky , koupil jsem x800pro a pri nastaveni na 100Hz mam na monitoru pasmo , ve kterem kdyz spusitm okno tak tam mam rozmazene pismo,vypada to jako chybejici pixely. Pasmo se pohzbuje nahoru a dolu v zavislosti na rozliseni.Pokud monitor nastavim na 85 Hz tak problem zmizi.
Dale jsem v cs nebo cs source nezaznamenal narust fps,mam porad stejne fps jako s 9500PRO , coz se mi zda jako lolovina.
Pokud nekdo vite co by to mohlo byt pls poradte.
Instaloval jsme asi 4 ruzne catalysty a porad stejne.
Mam xp2200+ , 1Gb DDR 400 .[/code]
Re: Problem s ati x800pro od 3Dclub
Citace:
Původně odeslal georgeus
Cus lidicky , koupil jsem x800pro a pri nastaveni na 100Hz mam na monitoru pasmo , ve kterem kdyz spusitm okno tak tam mam rozmazene pismo,vypada to jako chybejici pixely. Pasmo se pohzbuje nahoru a dolu v zavislosti na rozliseni.Pokud monitor nastavim na 85 Hz tak problem zmizi.
Dale jsem v cs nebo cs source nezaznamenal narust fps,mam porad stejne fps jako s 9500PRO , coz se mi zda jako lolovina.
Pokud nekdo vite co by to mohlo byt pls poradte.
Instaloval jsme asi 4 ruzne catalysty a porad stejne.
Mam xp2200+ , 1Gb DDR 400 .[/code]
Lolovina je sposobena tym ze mas na tu kartu xp2200+, ja mam Xp3800+ skus hadat ci by na tomto systeme uz nejaky rozdiel nebolo citit, ta karta potrebuje na rozhybanie Winchester A64 3000+ 0,09mic na 2,6ghz pri fsb 260, a mas delo, inak sa ta karta nudi a to dost solidne.
Obecne je lolovina mat x800pro s 2200+, ale vacsia je mat k tomu tnt2, urcite sa ti ta karta pri upgrade cpu odvdaci neurekom. 8-)
a este k tomu CS source, naozaj som cital aj recenziu na Xbitlabs kde ako uplne brutalne optimalne minimum uvadzali Xp2800+ Barton s 333fsb a 512cache co tvoje cpu ak sa nemylim nema, ani tu cache ani tu fsb a ani tu frekvenciu, a optimalne minimum na source engine je barton na taktoch 2,2ghz fsb 400, cize 3200+ a rychlejsi processor.
http://www.xbitlabs.com/articles/cpu...29cpu-hl2.html
pozorne si precitaj cely clanok, na ktory som ti dal odkaz a uvidis ze je to Cpucko totalna brzda lepsie povedane kotva systemu, namierena smerom ku dnu, :?
a inak 9500pro nieje tak zla karta aby tuto hru este nerozhybala, idealna k tomu cpu 2200+ asi tak, i ked aj tato karta moze byt tymto cpu uz obmedzena viackrat ako cpu vykonom 9500pro :wink: :!:
P.S. k tomu refresh ani si nepisal ci ti predtym monitor daval tych 100hz, predpokladam ze asi ano ked teraz ti toto robi, este by som skusil ine ovladace, teraz su najnovsie 4.12catalysty whql v sekcii ovladace na stiahnutie, pripadne sa pohraj s nejakymi nastaveniami monitora, ale urcite o tom probleme napis viac, a hlavne kedy ti to zacalo robit, z toho co si popisal by clovek povedal ze ti to nestiha monitor(100hz), ale tak to asi neni :!:
Re: Problem s ati x800pro od 3Dclub
Citace:
Původně odeslal georgeus
Tak neviem... mna by napr. napadlo hned niekolko veci:
1. Prekontrolovat VGA kabel, kontakty, prip. skusit rovno iny
2. Skusit druhy vystup na karte (cez DVI redukciu)
3. Idealny by bol aj test s nejakou inou grafikou na 100Hz, aby sa mohla vylucit pripadna zavada monitoru