Potrebuju rozmontovat tento vetrak (svitici) ale pod nalepkou neni klasicky spunt pod kterym by byla segrovka, ten vetrak se tvari vcelku nedobytne co s tim panove?
Printable View
Potrebuju rozmontovat tento vetrak (svitici) ale pod nalepkou neni klasicky spunt pod kterym by byla segrovka, ten vetrak se tvari vcelku nedobytne co s tim panove?
To si delate srandu, to to fakt nikdo nerozdelaval?
Ja bych to potreboval vedet taky.
Stryc ma na CPU uz rachtajici CoolerMaster a kdyz jsem mu to chtel promazat tak ejhle...
Navic ma desku Soltek s KT266A (DRV-2) a na chipsetu je taky vetracek, taky mu rve a TAKY je takhle nedobytnej... proste klika
No, jsem zvědavý, s čím kdo přijde ;D Já jsem tenhle problém u CM nikdy neměl (u všech asi 2 fanů od CM, co jsem měl, to bylo OK), ale jednou jsem na to taky narazil - byl jsem překvapený, ale po ohledání terénu jsem ten fan vyhodil ...
IMHO modely s RifleBearig sú nerozoberateľné (ale možno pomôže BrutalForce ;D - skús väčšie kladivo :wink: )
Tak to vydim, ze asi poleti z okna a koupim si nejaky jiny svitici, rozhodne ne Cooler Master.
A super , prave sem nad tim taky dumal : jestli jde ten s rifle vůbec rozebrat
...takze diky :-) ten si asi nekoupim, ikdyz ta cena ....
jinak sem skousel rozebrat vetrak z AC Cooper Silent 2L (Hydro suspension bearing) a ten taky nejde :roll:.
Takze nastava otazka. Jaky svitici vetrak jde rozebrat?