Reklamace digit. fotaku Minolta
Zdravim,
mam fotak Minolta Dimage F-300, ma ten problem, ze na jakekoliv nabijeci baterie vydrzi jen cca 20-30 fotek.
Ze zacatku jsem si myslel, ze to je mymi bateriemi a kdyz jsem koupil nove, tak byl ten samy problem.
Fotak mam rok a je na nej zaruka 2roky.
Pokud mi daji ten samy model, ktery toto delat nebude, tak je vse ok.
Ale co kdyz to je proste vada tohoto modelu a vymena fotaku za stejny nicemu nepomuze?
Je nejaka moznost, ze bych si vybral jiny fotak (vyrobce nebo model) nebo chtel vratit penize?
Diky moc vsem
Re: Reklamace digit. fotaku Minolta
Citace:
Původně odeslal mudboy
Zdravim,
mam fotak Minolta Dimage F-300, ma ten problem, ze na jakekoliv nabijeci baterie vydrzi jen cca 20-30 fotek.
Ze zacatku jsem si myslel, ze to je mymi bateriemi a kdyz jsem koupil nove, tak byl ten samy problem.
Fotak mam rok a je na nej zaruka 2roky.
Pokud mi daji ten samy model, ktery toto delat nebude, tak je vse ok.
Ale co kdyz to je proste vada tohoto modelu a vymena fotaku za stejny nicemu nepomuze?
Je nejaka moznost, ze bych si vybral jiny fotak (vyrobce nebo model) nebo chtel vratit penize?
Diky moc vsem
Sice se to asi netyka primo toho co pises, ale snad ti to pomuze pri rozhodovani ... mam pristup k modelu F200 a ten na 2200mAh aku nafotil kolem (nevim to presne) 130 fotek (nejvyssi kvalita, blesk) - takze bych to u tebe spis tipoval na nejakou vadu (reklamace?)