Právě jsem si nainstaloval win2000 a nějak nemůžu rozjet hry. V Quake3 mi to píše
"GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem". Neíte jak rozjet hry ve Win2k ??? Dík za brzkou odpověď
Grygyn
Printable View
Právě jsem si nainstaloval win2000 a nějak nemůžu rozjet hry. V Quake3 mi to píše
"GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem". Neíte jak rozjet hry ve Win2k ??? Dík za brzkou odpověď
Grygyn
mas nainstalovany ovladace ke graficke karte? ;) stahni si nejnovejsi z powervr.com resp. pvrdev.com (verze 16.xxx, popis o thread vedle), popripade z europe.hercules.com a budes v pohode, ja pouzivam Win2k s KYREM uz pres pul roku a problem v tom neni
Jenom je problém, že jsem měl nové ovladače, dokonce jsem stáhnul i service packy, ale nepohlo to. Ale naštěstí jsem se nasral a hodil jsem zpátky Win98SE, tam jede všechno, ale je to divné....
a nejely jen OpenGL hry nebo i ty pro DirectX ???
No dal jsem tam directX8.1 pro win2000 a nefakčilo nic, Dokonce i Mafie nejela... Ale nevím...
no, me Quake s touhle chybou taky jednou nenabehl, ale to jsem si v registru omylem smazal refreshe ;)
nemas nahodou to KYRO II taky od Inna? casto byva taky problem ve VIA 4in1
Ne mám Prophet 45000
a co ty 4in1? sorry, dal jsem to az do [modify], nechces si dat do signatury strucne sestavu, treba na to prijdem ;) ...
Teď nad těma 4in1 přemýšlím. Možná je to tím, teď hledám jaké 4in1 jsou pro můj motherboard.
no, podobnej problem s 4in1 uz tu byl, zkus je pro zajimavost neinstalovat v Turbo modu (AGP 1x) a pak uvidis, jinak nejnovejsi asi budou nej (i pro tvou desku), ale vyhni se beta (VIA a jeste beta, to jetrochu moc naraz ;D )
OK já to zkusím a uvidím co se s tím stane...
Ještě jsem se chtěl zeptat, když jsem instaloval drivery ke Kyru, tak mě to psalo, že Není instalace dokončena. že se musím nejdřív odinstalovat starý drivery , ale když jsem to udělal tak to nepomohlo..
aha, to byva obcas kamen urazu, ta hlaska sama o sobe by nevadila, ale postupuj nasledovne:
vyber jako ovladac grafiky, nejaky standard VGA, pak odinstaluj stare ovladace, pak restart, pak nove ovladace a vse by melo byt ok
takhle jsem mel problem s hw overlay, ktery nejel kvuliu ovladacum 15.xxx, ktery tam porad strasily i po odinstalovani
Tak díky za rady, už jsem rozjel W2k a fakčí zde všechno.......
to jsem rad 8-)
bylo to asi tema 4in1 ne?
Jo bylo dík......