Muzete mi poradit jestli jde nasadit Arctic cooling ATI SIencer 1 na Hercules R9800? :?: Nevim jak to vychazi s pasivama na pametech, ale nechci je sundavat. Dik
Printable View
Muzete mi poradit jestli jde nasadit Arctic cooling ATI SIencer 1 na Hercules R9800? :?: Nevim jak to vychazi s pasivama na pametech, ale nechci je sundavat. Dik
nejde prave ty pasivy mu vadej
a nevis o nejakem dalsim chladici, co by sel na tu grafiku dat?
ted nevim jestli silencer 1 je ten co mam, ale mam rozhodne ten prvni design co byl a na hurcula jde v poho.Citace:
Původně odeslal KillMAs
je to tenhle:
http://www.grygarreality.cz/provizorni3.JPG
jo ten tam mam ted taky ale uz pjekne rve. ma pjekne nekvalitni vetracek takze asi pujdu do Zalman VF700-Cu http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29998
O nem jsem uvazoval taky, ale neni nikde k dostani a ani na oficialnich strankach vyrobce :eek:Citace:
Původně odeslal m4jty
chlad to pasivne - starej pasiv stoji par korun a hluk vubec resit nemusis jel jsem na tomhle herkulovi na 300/300 v klidu (flash na r9100)
On je ale asi trochu rozdíl mezi chlazením R9800 a R8500@9100 ;-)Citace:
Původně odeslal riksa
ja mam na sapphiroj 9800pro ATI silencer 1 ( ten medenej ) a s montazi jsem nemel problem .
na sapphire jde protoze nema ty pasiviy na pametich ne ?Citace:
Původně odeslal DOT
A k čemu tam ty pasívy jsou, proč je nesundáš ??? Jinak původní Silencer na low je citelně tišší než nové Silencery :-(
No to hej..ale aj citelne horsie chladi na to low :wink:
To rozhodně :wink: Nicméně ty pasívky na pamětech jsou fakt víceméně k ničemu, takže je doporučuju sundat a nahodit silencera.Citace:
Původně odeslal GABO
Jenze ten silencer nema chlazeni na pameti a navic nevim cim je to tam prilepene, nechtel bych to sundat aji s tema pametama ;DCitace:
Původně odeslal jan555
a) instalací Silenceru se zvýší OC pamětí na konto podstatně chladnějšího PCB karty oproti stock cooleru - přinese to v praxi mnohem víc, než takovéhle pasívkyCitace:
Původně odeslal KillMAs
b) jak je sundat tu bylo probiráno x-krát a problém s tím mít nebudeš
nic proti ale na toho hercula se to v pohode vejde a nemusis sundavat pasivy. btw jsou tam prilepeny nejakym sajrajtem, z ramek sem to dostaval skoro hodinu lihovym fixem (tim cisticim - gold guard penem)! vejdou se pod nej zalman pasivy ale musis dat ty vetsi na druhou stranu ;D
Stejne si to koupim a kdyz ty pasivy nebudu muset sundavat tim lip. :-)Citace:
Původně odeslal .::Richmond::.