Samvolná změna fontu písma ve win xp
Problém : oknech různých aplikací se najednou zozrazují subnabídky v kuzívě (Norton, Outlook, přihlašovací obrazovka...) Toto nastavení nelze změnit v nabídce Zobrazení-vlastnosti-Vzhled -tam nastaven norm. font - ale zobrazuje se stále jako kurzíva !! Co s tím ?? Dík za příp. rady.
Re: Samvolná změna fontu písma ve win xp
Citace:
Původně odeslal
vahy
Problém : oknech různých aplikací se najednou zozrazují subnabídky v kuzívě (Norton, Outlook, přihlašovací obrazovka...) Toto nastavení nelze změnit v nabídce Zobrazení-vlastnosti-Vzhled -tam nastaven norm. font - ale zobrazuje se stále jako kurzíva !! Co s tím ?? Dík za příp. rady.
Hmm... Pekne stary prispevek, ale stalo se mi prave neco podobneho a v celym WinXP mam tucny font a dva dny se snazim toho zbavit... Neuspesne...
Ikony na plose, vsechny menu v programech atd...
Pred timto "defektem" jsem nainstaloval 2 programy TuneUP Utilities a StyleXP... Oba umi predelat vzhled Windows ale tohle jsem skutecne nechtel...
Poradi nekdo jak se toho zbavit?
Citace:
Původně odeslal
RedRose
Hmm... Pekne stary prispevek, ale stalo se mi prave neco podobneho a v celym WinXP mam tucny font a dva dny se snazim toho zbavit... Neuspesne...
Ikony na plose, vsechny menu v programech atd...
Pred timto "defektem" jsem nainstaloval 2 programy TuneUP Utilities a StyleXP... Oba umi predelat vzhled Windows ale tohle jsem skutecne nechtel...
Poradi nekdo jak se toho zbavit?
Zkusil jsi "Obnoveni systemu"?
Citace:
Původně odeslal
Prtik
Zkusil jsi "Obnoveni systemu"?
Nejde... :-(
Neslo by nekde v registrech ten systemovy font opravit?
Vsechno je zda se normalni, jen ten font je tucny... Podarilo se mi nektere casti systemu opravit pres nastaveni vzhledu, ale tam nelze nastavit vsechno (typicky ikony na plose a nektere dalsi casti)... :-(
no nevim zda se me ze se to ted nejak rozsirilo. me to haluzi uz tak 2 mesice. kamosovi to zacalo vcera. ja mam misto odrazek jakesi paznaky. on zase v prohlizeci v TC japonstinu...
proste urcita cast fontu se uplne zblazni