Nefunkcni TV-Out na R9500 128MB 256bit
Ahojda! Zase po dlouhe dobe resim nejaky problem a to zrovna s moji grafickou ATi Radeon 9500np 256bit 128MB. Nedari se mi na ni rozchodit TV-Out. Od zacatku (cca pred dvema lety, kdy jsem kartu koupil) jsem pouzival homemade redukci S-Video > Cinch, ktera bez problemu chodila na me drivejsi grafice Inno3D GeForce 2 MX 400. Na tom Radkovi to nechtelo televizi najit, ale jakmile jsem dal vynuceni a TVout zapnul, obraz naskocil a bylo to v pohode. Potom jsem to jeste zkousel bez redukce primo na S-Video a karta uz televizi nasla i bez vynuceni. Potom jsem dlouho TVout nepouzil, az nedavno, kdyz mi znamej dal redukci z S-Video > Cinch primo od jeho Radeona 9600, ktery shorel. Dal jsem ji tedy tam, zapojil do televize, otevrel ovladaci panel a televize pry neni pripojena. Tak jsem dal vynutit, zapnu a na obrazovce porad nic. Rekl jsem si, ze je redukce divna a vrazil tam moji homemade...samozrejme na televizi ani tuk. Vzal jsem tedy pocitac do obyvaku, kde jsem to spojil primo svideo-svideo a jednak nenasel ani televizi a ani po vynuceni nic nezobrazil. Mam takovy hlodani, ze to bude v ovladacich...zkousel jsem to na W98, WXP ve dvou pocitacich a vubec nic...Myslim si, ze ta karta delala to, ze kdyz nebyl monitor pripojeny, tak to defaultne posilala na TVout a BIOS byl videt na TV...to uz si ale nejsem jisty, protoze bych si to mohl plest s tou GF2. Budu vdecnej za jakoukoliv radu, dikas!!!