:idea: nic som tu nenasiel zatial tak by ma zaujimalo ci to je mozne .
Bolo by to ekonomickejsie keby sa to dalo pretoze naplne 27,28 maju asi o polovicu mnenej atramentu ako 56,56,58 .a cena je totozná. dík za radu
Printable View
:idea: nic som tu nenasiel zatial tak by ma zaujimalo ci to je mozne .
Bolo by to ekonomickejsie keby sa to dalo pretoze naplne 27,28 maju asi o polovicu mnenej atramentu ako 56,56,58 .a cena je totozná. dík za radu
nevim, co je atrament, ale obě verze vypadjí stejně a obě se plní stejným inkoustem. Při refilaci tě vyjdou obě stejně - 12kč za ml. nevím co řešíš.Citace:
Původně odeslal Greezmen
atrament=inkoust
uz se to tu dokonce v jendom threadu o tiskarnach resilo :lol:
viem ze atament stoji kolko stojí ale jedna sa o to ze by to bolo predsa len lepsie nez plnenie plnit sa da preda aj po minutí vetsiny orginalnej naplne a ta predsalen tlačí x krát lepie ako po refile.. ak sa to uz riesilo poprosím linky lebo som nenasiel nic :?:
člověče, ty máš asi nějaké zvláštní slov. nářečí, moc ti nerozumím. Co se týče kvality po plnění, tak ta je stejná. Kvalita se snižuje až asi po 3. plnění, kdy už jsou opotřebované trysky, pak je doporučeno koupit novou cartridgeCitace:
Původně odeslal Greezmen
OT
tak teda planujem kupit 3x 1 liter tricolor pre HP 57 a 28 ale je to dost slusna palka nema niegdo zaujem o polovicu? za normal cenu ale postovne by si zaplatil iba v SK.
edit : teda cena 3x 0,5 l za 3000 ale iba jednemu to mozem poslat tak ....
krome toho, ze jsem presvedecen o ruznosti igoustu...Citace:
Původně odeslal Staňour
ja chcem od firmy INKTEC