-
AOC 7Klr+ - posun obrazu
hoj lidi,
nechci vyvolavat debaty o kvalite tohoto monitoru - zajima me pouze jedna vec kdyz uz jsem ho koupil (bohuzel) - reklamoval jsem ho z duvodu posunu obrazu od zapnuti cca do 20 min asi o 7mm - dopravanahoru - to se mi zdalo jako dost markantni - reklamace nebyla uznana s vyjadrenim "MONITOR VRÁCEN ZE SERVISU
s vyjádřením že takovýto posun je u těchto monitorů běžný viz. přilozený doklad C-SYSTEM"
Existuje nejaka norma pro tohle ?
Poradi nekdo, nebo mam rovnou volat COI ?
-
jestli existuje norma nevim..
ja ho mam a je v poho /zatim/, jediny co me nasralo, je to ze jsem pri jednom rozliseni omylem zmackl tovarni nastaveni a obraz se zaoblil a je asi tak pres 3/4 obrazovky. Nastesti toto rozliseni nepoutivam :)
-
No jo me to taky dela ... mrzak ... a jeste se mi celej obraz pri startu smrstuje ... asi tak 8 mm a 8 mm zprava a zleva ... je to dost znat.
Takze je to asi dost bezne. Bohuzel... :-(
-
7 mm? :o ty vole to je moc. to bych se s tim nenechal vyhodit. bud na ne tvrdej a znova reklamuj. a pouzil treba i COI.
-
zde je presne vyjadreni ze servisu - "Monitory teto tridy nemaji teplotni kompenzaci na rozmer obrazu - behem zahrivani na provozni teplotu (20-30min) je posun bezny, po jejim dosazeni je obraz stabilni (jako auto - studeny motor ma maly vykon)" co na to rikate ?
-
jo, to je sice pravda, ale neznamena to ze kdyz ti ulitne roh o 7 mm tak to je v poradku :o proste reklamuj a bud tvrdej, mas na to narok ;)
-
Mě se stane, že když monas neběží třeba 6 hodin nebo dan tak po zapnutí taky úplně nesedí obraz většinou je menší cca o 3mm z každé strany, ale to se samo zpraví asi po 5minutách provozu. Pokud je vypnutý jen chvíli tak je to OK. Není to nic co by mě nějak rozčilovalo :-)
-
:o he tak cumim zhe sem vychytal jeste nastesti nejakej dobrej kousek...me to nic podobnyho nedela.....je to na reklamacku zhe.....zkusil bych to jeste jednou protozhe to delat snad nemuze ne?....aspon ne o tolik :(
-
U myho Flatrona 915FT+ se mi to stava taky ale jenom tak o 4mm, po par minutach je to v klidu.
-
taky 5 mm na kazdej strane po 1 min stahne, reklamaci neuznali hadi!