lidi nevite cim to muze byt ... mam sestavu z podpisu a nepodarilo se mi to rozchodit ani na fsb 210 .. nema ta deska nejake secret nastaveni?
Printable View
lidi nevite cim to muze byt ... mam sestavu z podpisu a nepodarilo se mi to rozchodit ani na fsb 210 .. nema ta deska nejake secret nastaveni?
Mohl by si to nejak rozvest ??? Jakej mas problem?
tezko rict z toho co pises:
-nezapmnel si zapnout delicku na pameti...
-jinak sata napojit na kanal 3,4...
jj sata jsem uz vycetl ... ramky jsem dal na 166 .. jinak na starem kompu mi sli i na 440 ale tady jsem to radsi neriskoval ... no newim kde je problem .. po svenuti biosu proste comp nenajede .. s tim ze dam rtestart a bios se vrati na default a hlasi chybku .. no takze vubec newim .. bud mam uplne hnusny oc not friendly procik nebo ?
jiny(novy) bios si zkousel?
dej tam novější bios třeba 137 a v cell menu dej SHIFT+F2 a ALT+F3 . tím otevřeš skrytý menu. dej vše na disabled , AGP na 67Mhz , HT 4x . v nastavení ramek dej T2 . jinak nevim otestuj pořádně ramky jeslti to nedělaj oni a pak jinej zdroj.....Citace:
Původně odeslal notimetodie
no ten bios tam mam .. byl mi doporuceny ... ale ht nemuzu vubc menit .. proste to pri volbe ht zatuhne a nezbyva nic nez restart ...
takze zadna pomoc .. ramky jsou okej a zdroj taky .. predtim mi na nem jel a64 3200+ 754 na 2400MHz a 1.6V ... takze nevim .. jinak jsem zkousel vse co kdo zatim navrhoval
nemen HTT pres Enter, ale pres +/- pripadne PgUp/PgDw, vsak si casem na MSI zvyknes :wink:Citace:
okej snizeno nastaveno .. ani ho*no
Tak zkus jestli ti jede vyssi FSB s nizsim nasobicem, pripadne zkus jeste jiny bios, treba oficilani 1.3. Zas tak spatnej ten procak snad ani nemuze byt :)Citace:
no a co treba 205, to ti funguje?Citace:
okej muzete to locknout problem se nakonec vyresil sam .. ani newim cim to bylo
odinstaluj Corecenter, plete se do nastaveni biosu
u vetraku, mam zalmana, reguletor otacek, nastavuji otacky za pomoci okna v biosu, otacky [hlucnost] prestala platit po naskoceni windousu presne v dobe startu corecentra
tem nesmyslum, co corecentrum od msi ukazovalo jako rychlost otacek se uz nesmeji [nevim dle jakeho algoritmu ale otacky litaly mezi 600 sty az 1200]
desku budu reklamovat , neni to jedine spatne, varuji pred ni budu chtit bud abita nebo spis epoxe