hledam nejaky telefon z bleskem ale nemuzu zadnej najit je neco takovyho ja si myslim ze nic takovyho jeste neni ale kamos mi rika ze musi bejt.
Printable View
hledam nejaky telefon z bleskem ale nemuzu zadnej najit je neco takovyho ja si myslim ze nic takovyho jeste neni ale kamos mi rika ze musi bejt.
Vim ze u Samsungu X600(ten se k nam afaik ani nedovazel) to bylo delano pomoci LED diody. Nebo nektere LG to urcite ma co vim, staci hledat ;)Citace:
Původně odeslal Martyr-M
aj samsung 710 ma blesk (vysokosvietiva dioda), alebo nova motorola mpx210.
najlepsie foto ma ale siemensacky externy fotak so skutocnym bleskom.
(vramci telefonov)
k nejnovějším nokiím se prodává přídavnej blesk kterej funguje při focení a vysoce-svítivá dioda která frčí při nahrávání videa... cena kolem 1k http://www.nokia.cz/enhancements/enh.php?kt=60
je to dole na konci....
Treba k Siemensovy S55 byl externi fotak a ten byl i s bleskem. Ale rek bych naco blesk, kdyz zatim v zadnem neni fotak kterej by zvladl vic nez cmouhu 300x200 pixelu. No dobre mozna lepsi to je, ale ani se to neblizi k memu historickemu ultra kompaktu Oly C-1. Chces volat? Ber telefon. Chces fotit? Ber fotak, klidne neco jako mam ja za 1000kč. Chces oboje? Ber telefon a fotak. Ber klidne telefon s fotakem ale hlavne s nim nefot. Tot muj nazor. Sorry za trochu offtopic, ale zacina to ontopicem. ;D
Aj k Nokii 3100 je fotak z bleskom, ale za taky smejd by som nedal ani 50 korun.
Ten Samsung SGH-X600 ma moje EX..byl to celkem zajimavy kup protoze se k nam nikdy nedovazel. Fotak je takova otocna kolebka a kolem cocky ma 4x vysocesvitive bile LED. Funguje to dobre. Navic sikovny telefon s uzasnym polyfonnim zvukem. Nokia proti tomu hadra. Nak
Mám dojem že k T610 a T630 se dá přikoupit blesk
...sendo x ma jak blesk tak i lampicku :eek:
na pixmanii je tusim za 14k