Potřeboval bych tabulku kde jsou seřazený jádra dle taktovatelnosti, jestli jsem se nepřehlíd tak jsou tady jen pro XP CPUčka. Dík
Printable View
Potřeboval bych tabulku kde jsou seřazený jádra dle taktovatelnosti, jestli jsem se nepřehlíd tak jsou tady jen pro XP CPUčka. Dík
tabulku nemam, ale koukni se na www.overclockers.com -> CPU databaze, to by ti taky neco mohlo rict.
Jestli se nemýlím, tak AXIA série šly taktovat nejlíp. ja8k1 má gigovou AIXU na 1500... 8)
Jj, ale zase jak ktera, treba muj minulej Thunderbird 1.33C AXIA sel sotva na 1400 :)Citace:
Původně odeslal Marty
Ten můj je právě ze série AXIA, tak mi jde o to jestli má cenu vrazit prachy do chlazení, abych se dostal výš. Při 1.35GHz tepluta po půl dni pařbi 53C. A když jede tak na těch 1.1GHz tak kolem 39 - 41C.
kdyz ti jde na 1,35 tak se urcite vyplati chlazeni a aspon 1,9 v do cpu a budes mit tak 1,5-1,55 ghz !Citace:
Původně odeslal DVSystem
Můj TH 1.33 GHz 133*10 jede na 148.9*10 a hreje se o 7-8 ° víc a žádný velký chlaďák nemám.
Myslim ze vim co mas na mysli. Stah jsem si ji ale uz nevim kdy ji mam, bylo to myslim z PRETAKTUJ.CZ nebo nejakej jinej ceskej web(samozrejme to prevzali taky z ciziho ale uz nevim...)Citace:
Původně odeslal DVSystem
Byli tam od 1Ghz do 1.4 myslim, a pocet testovanejch kousku u te serie a tak. Ale nebyli tam stare verze s 100mhz sbernici.