Ahoj, skoušel jsem stáhnout z MS win64, ale jen mi to napíše něco jako že mi pošlou link na mejla a tam nic nepřišlo. Nevíte nějakej link abych to mohl stáhnout? Chci si je vyzkoušet.
Dík
Printable View
Ahoj, skoušel jsem stáhnout z MS win64, ale jen mi to napíše něco jako že mi pošlou link na mejla a tam nic nepřišlo. Nevíte nějakej link abych to mohl stáhnout? Chci si je vyzkoušet.
Dík
Citace:
Původně odeslal ko@l@
:?Kód:The page cannot be found
The page you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.
Please try the following:
* Make sure that the Web site address displayed in the address bar of your browser is spelled and formatted correctly.
* If you reached this page by clicking a link, contact the Web site administrator to alert them that the link is incorrectly formatted.
* Click the Back button to try another link.
HTTP Error 404 - File or directory not found.
Internet Information Services (IIS)
Technical Information (for support personnel)
* Go to Microsoft Product Support Services and perform a title search for the words HTTP and 404.
* Open IIS Help, which is accessible in IIS Manager (inetmgr), and search for topics titled Web Site Setup, Common Administrative Tasks, and About Custom Error Messages.
bud je ten link uz opraveny a nebo je chyba na tve strane Marty, protoze me te link funguje (IE6 SP1) :-)
...jj ten link je funkcny :wink:Citace:
Původně odeslal zikurat
sem je sosnul přez noc a jsou hrozný!
už vim proč ofiko vyjdou až za takovou dobu :lol:
a včem, že jsou tak hrozný prosím?Citace:
Původně odeslal sofokless
No, mám je zatím jako druhý testovací OS, aleCitace:
Původně odeslal Erda
no nedokázal jsem na nich rozchodit veškeré hry co mě na WinXP běhají...
Možná to bude i beta ovladačema VGA apod. ale zatím nemají dostatečnou podporu a dokud nebude ofiko verze je tato dobrá jen na testování :wink:
Preto su to bety a zadara :wink:Citace:
Původně odeslal sofokless
jj to je fakt... dneska jsem na nich rozběhal drtivou většinu věcí ale 3D marky mě nějak nechodí :-(Citace:
Původně odeslal dexterav
Budu zkoušet dál protože jim začínám přicházet na chuť! Hlavní problem je ale v ovladači PCMCIA :-( a to mě štve nejvíc