Banán hosting - zkušenosti?
zaujal mě webhosting na http://www.banan.cz ale nikde se mi nedaří najít lidi, který by ho používali a mohli o něm říct pár slov (jak je na tom se spolehlivostí, rychlostí, podporou, atp.). Takže očekávám, že se tu snad alespoň pár lidí najde a něco postnou...
Re: Banán hosting - zkušenosti?
Omlouvám se za obnovení tématu po dvou letech, ale právě nad hostingem u Banánu přemýšlím a věřím, že zkušeností už bude více :-) Díky
Citace:
Původně odeslal
Aralyon Gloria
Omlouvám se za obnovení tématu po dvou letech, ale právě nad hostingem u Banánu přemýšlím a věřím, že zkušeností už bude více :-) Díky
Mohu doporucit, pred cca mesicem jsem tam zakladal hosting. Registrace pres web, faktura do 3 dnu na mailu. Ponechaval jsem domenu u jineho registratora a take je prosil o prehozeni na php5. Podpora reagovala pomerne rychle ( nedele odpoledne ). Od te doby zadny problem ;-)
Citace:
Původně odeslal
Aralyon Gloria
http://www.lupa.cz/clanky/trpke-zkus...em-u-banan-cz/
+ dalsi clanky na Lupe.
skusenost s bananom len najhorsia. Vrchol bol, ked sa pan Kaluza rozhodol ze prekonvertuje kodovanie databazy. Sluzby na mizernej urovni a uplna neprofesionalnost a minimalne technicke znalosti poskytovatela.
K bananu uz nikdy vic.. Jediny klad je, ze mate neomezeny traffic a 8GB mista za 80,- za mesic.. Ale tim to asi konci.. Pripojeni na FTP pres Total Commander vypadava, o vetsich zasazich do systemu nikdo neinformuje (viz prekodovani DB)... A o rychlosti (dostupnosti) ve spicce nemluvim, obzvlast, pokud mate php+mysql+obrazky.. Mozna ze vetsi weby, ktere Banan hostuje se davaji proste na lepsi kus HW, kde to bezi svizneji... Takze k Bananu nikdy vic, to radsi o trosku draz, s mensim mistem, ale podstatne lepsim supportem, dostupnosti a rychlosti i pres den..