Cusik
AXP 1700+ mi to porad detekuje jako AXP 1900+. Pretakteny to nemam, nastaveny v BIOSU to mam taky dobre.
Cim to?
board - MSI KT4 Ultra, 256MB RAM 333
Edited by fox: aby to davalo smysl
Printable View
Cusik
AXP 1700+ mi to porad detekuje jako AXP 1900+. Pretakteny to nemam, nastaveny v BIOSU to mam taky dobre.
Cim to?
board - MSI KT4 Ultra, 256MB RAM 333
Edited by fox: aby to davalo smysl
bud rád ne? :)
Deje se mi to samy - procesor mam 2000+, pri startu to pise 1900+, a Name String mam AMD Duron :roll:
Vysvetluju si to tim, ze A7V133 spatne podporuje Athlony s jadrem Tb. Pokud te to irituje, jedina sance je zkusit novejsi BIOS (pokud existuje).
BTW: V souboru meho BIOSu jsou stringy ktery se pouzivaji pro Name String CPU normalne v ASCII formatu, takze s pouzitim ultraeditu si muzu zmenit meno CPU treba na Franta Pepa Jednicka (musim ale zachovat puvodni delku toho stringu !!!). Nevim jestli to pude s tvym BIOSem, spis ne.
BTW2: Kamosova KT7A mu 1700+ identifikuje jako Unknown CPU, takze ty si dopad jeste dobre ;D
stahni si posledni bios http://www.msi.com.tw/program/produc...&MODEL=MS-6590
jinak by to mela byt jen kosmeticka vada. frekvence nejspis odpovida 1700+. je to tak, ne?
co ukaze CPU-Z, wcpuid nebo nejakej jinej softik ?
presunuto do VIA a prejmenovano
Daj si aktualny bios. Resetni CMOS. Pozri sa ci mas skutocnu frekvenciu v poriadku. To by malo byt 133x11.
MSI ma taky specificky bios, ze ked tam mas orig XP 1800+, tak ho aj tak detekuje, ak to taktnes tak to tiez upravi v poste 2000+ (tam ked vypisuje aky mas procak....). Po novom biose to uz vzdy napevno ukazuje
orig. znacenie (aspon by malo ak nieje CPU upravene), takze mozes taktovat CPU a vypis bude vzdy totozny s orig znacenim. (Mas to na 2200+ ale pri poste 1800+, ale skutocne na 2200+ napr. v cpu-z).
Moj pripad na MSI KT3 Ultra-ARU Deluxe.
Tak ak nemas skutocnu frekvenciu 133x11, (u XP 1700+, myslim), tak potom zistuj u toho od koho si to kupoval. (robili sa aj take veci vynaliezavi predajcovia, zdvihnuty multiplikator.)
PS: este mrkni ako to je s teplotou, so seriou, a ake to ma jadro