http://www6.tomshardware.com/mainboa...007/index.html
Teraz to vyzera trosku inak ako minule ???
Zeby predsa len KT400 :?
Printable View
http://www6.tomshardware.com/mainboa...007/index.html
Teraz to vyzera trosku inak ako minule ???
Zeby predsa len KT400 :?
...Gigabyte turns out to be the overclocking pro - it is the only board to offer the option of running the Athlon at 200 MHz FSB without simultaneously overclocking PCI and AGP....
Clive vyzera to ze si mal pravdu :-)
Hmm to se mi fakt zacina libit :-D
Jeste uvidime co nForce 2.
Rohodne nad Gigabytem sem uz uvazoval delsi dobu a s prichodem tohodle modelu kterej umi 1/6 delicku sem nahlodanej este vic ;D
Ale jak tak koukam na ten testa vybaveni desek tak se mi stejne nejvic zamlouva Asus A7V8X
Jestli to bude umet Gigabyte, tak Epox urcite taky - a na nem se taktuje mnohem lip. A podporu ma Epox mnohem lepsi, obzvlast pote, co od Gigabyte utekl tym schopnych lidi...
2 dorf:
no praveze na AOAForums.com chlapik priamo z EpoX-Supportu pisal ze nove EP-8K9A2+, EP-8K9A3+ delic 1/6 nemaju - aspon prve revizie ...
Aj ked by bolo dymu s 1/6 a XMS Corsairom na nejakych 433 :-o
To ma podle me jen na svedomi BIOS.
Neviem - podla mna sa niektory vyrobcovia drzia specifikacie VIA ...Citace:
Původně odeslal dorf
Keby to bolo len v BIOSE tak by to malo fungovat aj pre KT333 ???
Nejako sa mi to nezda ...ale fakt by to potesilo overclockera :-D
No pokud nejsem jeste uplne blbej :wink: tak deleni se nastavuje pomoci citace => urcite to lze resit v BIOSu. Mel jsem dokonce nekde programek, kterej to umel.
Delenie frekvencii je vec clock generatora na doske ktory to musi podporovat. A samozrejme to musi podporovat aj BIOS ktory to potom moze nastavovat.
2 Deviant:
Dulezite samozrejme je, zda to umi chipset - jestli ano, resi to BIOS...
To s tym clock generatorom je jasne ...
Len potom nerozumiem strategii Epoxakov - sak
EpoX Rulezz :lol:
ty uz nas KT400 ? ;)Citace:
Jezevec
A ste sa mi chechtali keď som stym prišiel na overclocking.czCitace:
Původně odeslal DeeKay
USUALL ČO POVIEŠ ?? :lol:
Idem si to prave precitat, co je tam popisane na Tomovi o KT400 ;)
Iste je ze EPOX by mohol dat tu 1/6 delicku do KT400, tiez je iste ze sa muselo nieco zmenit pretoze ked sledujete AOA fora...dosku tam ohlasili uz dost davno. Dokonca ju maju niektori nasi predajcovia v cennikoch ale na sklade doska nie je.
Gygabite sa predsa len vytiahol...no dosku od nich som mal len jednu aj to len co som robil servis vo firme..bola vsak stabilna a najmenej problemova zo vsetkych ktore tam mali.
K tej delicke...jednak ju musi ako hovori Rainbow podporovat Clock generator co je tusim PLL-IC (ak sa myslim tak ma zabijte) a tiez chipset ...ak je toto splnene...je to vec BIOSU.
U EPOX KT400 je clock generator ktory podporuje tusim delicku az 1/7 (PLL-IC co mala EPOX KT333 tiez malo podporu az 1/7 tusim) a tiez KT400 by malo 1/6 podporovat...podla mna to u EPOXU vyriesi BIos...uvidime.
2cLiVe: Mno asi si ma nepoxopil, ja som vtedy tie Vianocne myslel akozhe v neironicky, to znamena, zhe som ako veril Tvojmu thread-u 8)
OKi ??
Mno dufam, ze som zasa ja zle nepoxopil zle Teba ;DCitace:
USUALL ČO POVIEŠ ??
jak tak koukam , tak zase budu cekat jak to dopadne a zase nic nekoupim :)
kdyz clovek je strasne nespokojenej tvor
Citace:
Původně odeslal cLiVe
MNo ja sem se tomu nesmal, veril sem ze bude mit delicku 1/6, stejne jako verim ze ji nahodej pozdeji i jiny vyrobci desek.
:lol: OK uvidime ako to sopadne
Tak ta Gigabitka sa pozdava aj mne, ale na NForce 2 sa moc nespolieham lebo ak dojde ci uz nebude neskoro :wink:Citace:
Původně odeslal DeeKay
Gigabyte jsem měl pro socketsuper7 s Alladinem5.Superstabilní,kompatibilní ale taktování bylo slabý.Dle testů na taktování nikdy nebyl ale co nebylo může být.Ale když tam není EPoX,líbí se mi Shuttle.Vždycky čistá práce.
hmm, tak Gigabyte uz nedela jen nejlepsi grafiky, ale i nejlepsi desky ...
Citace:
Původně odeslal Mirek
:?
najlepšie neviem... ale su fakt dobre.Citace:
Původně odeslal Mirek
Ako bolo stokrat povedane Gigabyte je doska pre toho kto nechce extremne taktiť.
je fakt ze max FSB 200MHz (270 u MSI je zase asi zbytecnych) se mi zda malo, zvlast kdyz je tu ted ta 1/6, ale zas vsude pisou, ze na OC je mimoradne stabilni, ze zkusenosti nemuzu soudit, naposled jsem mel GA-586T2 (Intel TX III chipset ;) a v ni K6-2 450 CXT podtaktovanou na 6x75)
[modify]pokud budou v budoucnu OC friendly jako RAdeony te firmy (myslim V-tuner), tak se mame na co tesit[/modify]
2Mirek: Sorry, ale na tej Gigabytke nemozes nastavit ziadne casovanie na pameti - "The manufacturer does not provide any options for changing the settings for memory timing in BIOS (except for selecting the clock); you can only activate a "Top Performance" mode." A spolu s max. Vcore +10%, to je aspon pre mna pekne na rit .... Takze na overclocking by som si ja ju nekupil ... :?
S Gigabyte by som trocha brzdil. Kupil som kt400 GA-7VAX a prisiel som vdaka nej i o procak :( :( . Promptne mi ju vymenili s tichou poznamkou ze zatial su spolahlive len modely VA, ale tie nejdu taktovat takmer vobec. Vymeneny kus zatial pracuje spolahlivo, ale za tie nervy to nestoji :evil: .