neviete niekto cim to moze byt...
namiesto priecinka napriklad "DIVX" v ktorom bolo mrte filmov mam sice nazov DIVX ale uz to nie je priecinok ale nejaky neznamy subor a ma velkost 32KB...
PLEASE HELP :wink:
Printable View
neviete niekto cim to moze byt...
namiesto priecinka napriklad "DIVX" v ktorom bolo mrte filmov mam sice nazov DIVX ale uz to nie je priecinok ale nejaky neznamy subor a ma velkost 32KB...
PLEASE HELP :wink:
nikto mi nehelfne ??? :-(
Skus rozpisat viac tvoj problem ? Lebo samo od seba sa nic nedeje. Moze Ti blbnut PCI radic , resp. ide radic na doske , moze blbnut disk , je vela moznosti. A ci ten disk mas sata , ci pata.
Jj, chtelo by to vic specifikovat... Muze to byt klidne diskem a deska v tom muze byt nevinne... A treba virus je IMHO taky jedna z moznosti...
Me se neco podobneho stalo taky, pri vysokem fsb mi treba nechtel nabootovat system nebo nabootoval, slo to normalne, vypnul jsem pocitac a kdyz ho znovu zapnul tak jsem mel uplne v pytli windows i soubory na disku.
nemoze to byt tym ze som opravoval XP-cka a ked sa opravia tak tam nebol SERVICE PACK 1 - bez neho je problem s diskami viac ako 127GB, alebo sa mylim ???
Cetl si tohle http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t...ight=nf7s+data ?
ano
A zkousel si menit nForce ovladace a bios? A mozna jeste divnej dotaz, ten disk mas pripojeny jako primary nebo secondary? Protoze ja tenhle problem mel taky a vzdycky kdyz se mi to stalo, tak jen na disku, ktery byl jako secondary.Citace:
Původně odeslal DJSmart
je PRIMARY...
ovladace mam na ME aj XP najnovsie + mam flashnuty modnuty bios...
akurat som zistil ze na ME-ckach nevidim subory ktore vidim na XPckach...alebo su namiesto nich vselijake divne znaky...
vsetky disky mam na FAT32.
a proc to nemas NTFS..?? na FAT32 se mi obcas taky stracely data..Citace:
Původně odeslal DJSmart
- toto bude zrejme pôvod tvojich problémov - WIN NT series (NT, 2000, XP) umožňuje v názvoch súborov aj znaky, ktoré WIN 95 series nezvládne. (Mal som tieto problémy v práci s našimi sekretárkami - sú schopné pomenovať súbor "moja ekonomická agenda pre rokovanie s firmou ЕГРП z dňa 6.6.2003.txt" - a potom sa divia, že ho na Win98 nemôžu otvoriť :roll: ). Takže to Win ME ti iniciatívne "opraví" súborový systém podľa seba a je veľká šanca, že Win XP to už nerozdýcha...Citace:
Původně odeslal DJSmart
Moja rada: Naformátovať, nainštalovať len jeden systém a pozorovať či sa to zopakuje.
doteraz som to mal takto 2 roky s 120GB diskom a pohoda...odkedy mam 160GB disk tak to robi casto.